Менти побили інваліда війни

16 червня 2015, 12:02
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
194

Вимагаємо від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова негайно звільнити начальника Деснянського РВ МВС Леоніда Куряту

Симпатики Авакова: неможливо змінити систему швидко, він робить все, що може, треба step by step, крок за кроком.

Критики Авакова: все погано, система не змінилась.

Об'єктивна реальність: все погано, система не змінилась; неможливо змінити систему швидко, він робить все, що може, треба step by step, крок за кроком.

Лакмусовий папірець: ситуація в Києві минулих вечора і ночі.
______
В'язні ріжуть вени. Лікарів, яких приїзджають їх госпіталізувати, силоміць виштовхують. Активістів, які приїхали розібратися із ситуацією - звіряче б'ють. Народних депутатів не пускають до суду і, зрештою, теж б'ють.

Лакмусовий папірець правди: якщо Аваков після цього не звільнить і показово - щоб іншим не повадно було - не покарає начальника Деснянського РВ УМВС Леоніда Куряту - значить домінує наступне: все погано, система не змінилась.

Якщо ж у Авакова вистачить мудрості і мужності здійснити покарання Куряті та іншим мусорам, які ні за що били Героїв АТО, депутатів, громадських активістів, журналістів - значить, step by step і він реально хоча змінити систему.

Істину будемо знати вже завтра.

***

Керівника фракції Радикальної партії Ляшка у Київраді Марка Греся побили і затримали так звані правоохоронці разом з іншими активістами під час подій під Деснянським районним судом. Подробиці ще виясняю.

АПДЕЙТ: отже, поступив сигнал від правозахисників та адвокатів, що в Деснянському суді Києва в'язні перерізали собі вени в знак протесту проти судового бєспрєдєла і звірячого поводження з ними. Викликаних лікарів, які мали госпіталізувати їх - співробітники МВС ...вигнали.

Згодом до суду приїхали громадські активісти та наші партійці. Вели себе пристойно і по закону (згодом буде відео). Натомість тітушки у погонах з Деснянського райвідділу МВС почали їх бити, а потім - затримали.

АПДЕЙТ-2: серед затриманих:

Михайло Стрижка - боєць батальйону ОУН, учасник АТО, поранений в бою. Підараси в погонах викинули костилі, без яких він не може пересуватися.

Маркс Гресь - голова фракції Радикальної партії Ляшка у Київраді.

Олександр Довгий - журналіст.

Станіслав Коломієць - помічник-консультант народного депутата Ігора Мосійчука.

АПДЕЙТ-3: Щойно розмовляв з начальником Деснянського РВ УМВС Леонідом Курятою. Непритомний. Каже: я там був особисто, ніхто нікого не бив. Бреше сволота! Є десятки свідків і відеозапис (який скоро завантажиться), що без будь-яких причин співробітники Деснянського райвіділу били активістів та журналістів. Виродок у погонах Курята, коли я проводив з ним виховну роботу, кинув трубку. Погони з цієї тварі буду здирати особисто, хай навіть Шокін хоч і 10 справ на мене відкриє - ображати патріотів ми не дамо. 
_____
Вимагаємо від міністра внутрішніх справ Арсена Авакова негайно звільнити начальника Деснянського РВ МВС Леоніда Куряту.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: суд,МВС,Радикальна партія,Київ,Гресь,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,патріоти,Арсен Аваков,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.