Шок від Шокіна

15 червня 2015, 20:13
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
286

Замгенпрокурора Даниленко, якого голова СБУ Наливайченко звинуватив у "кришуванні" "БРСМ-нафти", втік з країни. Це підтвердили прикордонники

Раніше, нагадаю, Генеральна прокуратура викликала Наливайченка на допит саме в зв'язку із вказаною вище заявою. Втеча Даниленка - чітке свідчення того, що Наливайченко говорив правду. А його виклик в ГПУ - банальна помста за жорстку проукраїнську позицію і боротьбу з корупцією.

У притомних людей ще лишились якісь сентименти щодо Шокіна?.. Цей недобиток системи, яка 24 роки знищувала країну, сприяв втечі Клюєва, чинить репресії проти патріотів, Наливайченка хоче "збити" за правду про злочини ГПУ, ще покриває злочинців з "БРСМ", через яких на Київщині трапилась екологічна катастрофа і загинули Герої-пожежники, чимало інших отримали травми.

Хто не знає - в суботу, перед поїздкою в Маріуполь, Олег Ляшко, Ігор Мосійчук, Сергій Скуратовський і ваш покірний слуга поставили перші підписи під Постановою ВР про відставку Генерального прокурора Шокіна. Хто з колег-депутатів хоче підтримати нашу ініціативу і поставити підпис - напишіть, будь ласка, у коментарях до цього посту або підійдіть до мене завтра в сесійному залі.

 

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,катастрофа,корупція,прокуратура,Наливайченко,парламент,ГПУ,Радикальна партія,генпрокурор,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,Київщина,Ігор Мосійчук,фракція РПЛ,Виктор Шокин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.