Повернули Маріуполь - повернемо і Крим

14 червня 2015, 17:15
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
501

Сьогодні не гріх було і чарку випити

Для нас День визволення Маріуполя - це велике свято. Сподіваюсь, для вас теж. Вечеряли і святкували в літаку, по дорозі з Маріуполя у Рівне. Зараз придурки знов почнуть тролити за літак. Просто їм важко зрозуміти кілька речей: з таким перевантаженим графіком, їдучи машиною чи потягом, просто фізично не встигнеш за один день бути, наприклад, вранці в Івано-Франківську, а ввечері - у Харкові. + усі без винятку топ-політики користаються чартерними перельотами. Маю право це говорити, бо почасти проїжджаю на авті тисячу кілометрів за день. Але, коли завдяки добрим людям, є можливість полетіти літачком - чому ні?.. Більше встигнеш і більше з тебе користі буде. От, наприклад, у мене графік за останні дні: вчора працював в Одесі, ввечері машиною повернувся до Києва, до ночі працював у місті, о 04:45 прокинувся, в 05:30 був у аеропорту. В 06:00 - виліт з Києва на Запоріжжя, потім машинами 260 км на Маріуполь, працюємо там, потім знову на Запоріжжя, звідти літаком на Рівне. Завтра - в село Пляшева на Козацькі могили, потім - машиною на Тернопіль. Звідти в понеділок на Київ, там переночую - і на Київ, бо сесія Верховної Ради. І перед ким і чому я маю виправдовуватись за те, що мій друг Сергій Скуратовський, який виховувався в інтернаті, але з нуля створював робочі місця, завдяки якому сьогодні 800 людей мають роботу і нормальну зарплату і заплатив за чартер?..

P.S. Свого літака у нас немає. То все злі язики пи#дять.

P.S.S. У Лідера графік ще напряжніше.

P.S.S.S. То все таке. Найголовніше - сьогодні велике свято. За звільнення Маріуполя! За визволення України!

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Луганщина,Одеса,Радикальна партія,Київ,Донбас,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Крим,Маріуполь,схід,Донеччина,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.