Карл Маркс б прокляв

10 червня 2015, 21:12
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
313

П.С.Ц.

Пам'ятаєте такого ватного персонажа - Євген Царьков. Народний депутат від Комуністичної партії. Нахабна холена пика. Відкрито промосковська позиція. Ненависть до всього українського. Вища міру цинізму: веде розкішний спосіб життя і при цьому розповідає, як бореться за права трудящих і знедолених.

Дякуючи Богу і виборцям Одещини, у 2012 році цей проросійський ублюдок з тріском програв вибори на одному з округів в області - і тепер в парламенті нема царьковського смороду.
Але про нього згодом.
_______________
Одеський завод "Центроліт" у кращі часи виробляв до 100 тисяч тон чавунної продукції в рік.

Підприємство "віджали" у держави рейдери і порізали на металобрухт. Якби "Центроліт" працював зараз - давав би 100 000 000 доларів прибутку щороку.

Вдумайтесь! Це 2 мільярди 100 мільйонів гривень. Це 2 мільйони 107 тисяч мінімальних пенсій.

І ще важливіше: "Центроліт" - це 5000 робочих місць. А проблема України #1 (після війни, звісно) - це тотальне безробіття.

Життя переповнене символами. Серед тих, хто винен у тому завод знищили, зокрема дочірнє підприємство з символічною назвою "П.С.Ц. "Трейдінг ХандельбезмбХ".

Повний П.С.Ц., правда?
______
Отже, наша спеціальна комісія ВР з питань приватизації прийняла наступне рішення по "Центроліту":

- звернутись до Генпрокуратури з вимогою провести ретельну перевірку відчуження, розкрадання і знищення майна заводу, починаючи з рішення судді Продаєвич (Господарський суд Одеської області);

вжити заходів щодо захисту порушених прав держави, колективу підприємства (нагадаю, постраждали 5 000 працівників та їх сім'ї);

притягнути винних до кримінальної відповідальності;

встановити кінцевих бенефіціаріїв (себто вигодонабувачів), причетних до розкрадання заводу;

- запропонувати Міністерству юстиції перевірити діяльність усіх арбітражних керуючих, причетних до цього злочину і позбавити їх ліцензії;

Ну, і ще багато технічних моментів. Плюс працюємо, щоб державі була нині хоч якась користь від "Центроліту". Прикро, що єдиний актив, який лишився - це земельна ділянка. Завод порізали на метал - і відновленню він, на привеликий жаль, не підлягає.
_________
А тепер, чому на початку тексту згадав Царькова. Саме цей "борець за права трудящих" стоїть за знищенням підприємства, внаслідок чого 5 тисяч родин лишилось без шматка хліба, а держава - без двох мільярдів в бюджет. Карл Маркс б прокляв такого "послідовника".
_________
Думав, Царьков десь в ДНР, Криму чи Московії. А, як виявилось, десь в Одесі. Ще й випендрювався перед виборами. СБУ, це не П.С.Ц.?

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: бюджет,СБУ,завод,Рада,ГПУ,Одеса,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,царьов,робочі місця,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.