Армія наташ королевських

08 червня 2015, 12:02
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
237

Мені депутати, які жорстко критикують прем'єра Яценюка (почасти - по ділу і справедливо), але при цьому, як чорт ладана, бояться сказати криве слово на адресу президента Порошенка, до болю нагадують..


Наталю Королевську 2011-12 років. Вона тоді, нагадаю, видавала себе за люту захисницю людей, революціонєршу і борця за народне щастя. Із полум'янним завзяттям комсомолки Наташа ху#сосила тодішнього прем'єра Азарова, звинуваючи його у всіх смертних гріхах. Теж у більшості випадків заслуженно. Але при цьому сороміцьки мовчала про відповідальність президента Януковича. Коли її питали про це журналісти - сороміцьки відмовчувалась і з'їзджала з теми.

Згодом Наталія Юріївна з тріском просрала вибори, пішла (за квотою Ахметова) працювати в ...уряд Азарова. А нині - депутеса від "Злодійського блоку".

І ті, хто сьогодні критикуючи прем'єра, забуває про відповідальність президента - ви такі самі наташі королєвські. Тому деякі з вас і захищають Липецьку фабрику.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,парламент,фабрика,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,депутати,Арсеній Яценюк,Петро Порошенко,уряд Азарова,прем'єр-міністр,Наталія Королевська,фракція РПЛ,Рінат Ахметов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.