Єремеєв: Роль Верховної Ради посилено нівелюють прийняттям кишенькових законів

30 травня 2015, 15:59
Власник сторінки
4
94
Єремеєв: Роль Верховної Ради посилено нівелюють прийняттям кишенькових законів

Верховна Рада замість прийняття суспільно-необхідних законів зводить особисті рахунки, чим нищить себе зсередини.

Такої позиції дотримуються у депутатській групі "Воля народу" у відповідь на прийнятий закон щодо вимог до кандидата на посаду керівника вищого навчального закладу (№2599-1). Про це заявив у ефірі ТРК Ера голова депутатської групи Ігор Єремеєв.


"Це не той закон, який має забезпечити добропорядність в освітній галузі, а простий спосіб зведення політичних рахунків. Якщо є претензії до якось ректора особисто, відкривайте кримінальну справу, робіть провадження і знімайте з даної посади. Але припиніть нищити Верховну Раду прийняттям таких кишенькових законів. Парламент не може таким займатися", - переконаний він.

У депутатській групі нагадують, що законопроект набрав мінімальну кількість голосів - 226 "за". В той же час, народний депутат Сергій Тарута, чий голос також зараховано, публічно заявив, що в той день був у відрядженні. Такий нечистий спосіб голосування ще раз підтверджує наявність бруду у самому законі, наголошують у "Волі народу".

"Це на совісті тих людей, які сьогодні говорять про патріотизм і про європейський вибір. В коаліції більше 300 голосів. Але, виявляється, коли треба прийняти закон, де зводяться особисті між собою рахунки, певним депутатам з коаліції треба кнопкодавити", - зауважив І.Єремеєв.

Нагадаємо, 14 травня з порушення Регламенту та фактами кнопкодавства був прийнятий закон №2599-1. Наразі він не підписаний ані головою Верховної Ради, ані Президентом.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.