Ригівські недобитки беруть реванш

26 квітня 2015, 09:58
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
749

Схоже, ригівські недобитки всерйоз розправляють плечі


П'ю чай з друзями-адвокатами, які захищали і захищають громадських активістів. Напрочуд цікаві моменти вони розповідають про так званий з'їзд Ради адвокатів на чолі з медведчуківською підстилкою Лідією Ізуєїтовою, який відбувся вчора в Києві:

Головувала на "з'їзді" представник Харкова Наталія Гайворонська - чи не єдиний адвокат, яка публічно підтримала ...закони 16 січня, котрі призвели до масового кровопролиття.

"Тітушками", які не пустили до зали найчисельнішу делегацію адвокатів Києва, керував Тарас Ламах. Персонаж відомий тим, що завалив свого партнера по бізнесу, але в самих чесних українських судах, вбивця, звісно, відмазався. А як адвокат пан Ламах відзначився зокрема таким клієнтом як один з лідерів ДНР Павло Губарєв.

Схоже, ригівські недобитки всерйоз розправляють плечі. А їх московські господарі тільки тішаться і жирно все це спонсорують. Але вищому керівництву держави на це наплювати. Натомість Петро Олексійвич намагається репресувати патріотів. Чи просто з ним домовились?


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Київ,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,активісти,Петро Порошенко,фракція РПЛ,адвокати
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.