ХТО І НАВІЩО ЗНИЩУЄ ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО «МУРАФСЬКИЙ КАР'ЄР»?

15 квітня 2015, 20:30
Власник сторінки
відеограф
0
91

Подібні історії в ширококорупційній історії сучасної України вже не дивина, а черговий прикрий факт. ...

І якщо раніше достатньо було проплатити потрібне судове рішення та «потрібних» чиновників, то в даний час – достатньо пообіцяти щедрі дари власникам якого небуть воєнізованого формування. Так сталось і з Державним підприємством «Мурафський кар’єр» - 05.04.2015 р. групою озброєних осіб на чолі з бувшим директором ДП «Мурафський кар’єр» Жульковим Петром Юріївичем здійснено захоплення Державного підприємства «Мурафський кар’єр».

Запитаєте, чому ми стверджуємо, що «достатньо пообіцяти щедрі дари власникам якого небуть воєнізованого формування»? - та тому, що на момент захоплення державного підприємства 05.04.2015 р. громадянин Жульков П.Ю. не був ні директором підприємства (звільнений з посади директора за угодою сторін 31.03.2015 р. відповідно до наказу Міністерства аграрної політики та продовольства України № 52-п виданого на задоволення заяви самого Жулькова П.Ю. написаної ним власноручно 17.02.2015 р. про розірвання контракту № 4748 від 26.11.2014 р.). Ні тим більше власником підприємства – так як держава має 100% власності в ДП «Мурафський кар’єр». На момент захоплення підприємства воно має борг 2 000 000 грн., а все його майно на підставі постанови Державної виконавчої служби України від 27.02.2015 р. передане на відповідальне зберігання Беннабі Л.М. - тобто з моменту передачі майна на відповідальне зберігання на неї покладено обов’язок та кримінальну відповідальність за схоронність вищевказаного майна. 

Однак Жульков П.Ю., завідомо знаючи і усвідомлюючи фінансову і майнову неспроможність ДП «Мурафський кар’єр» через вищевказану заборгованість і арешт майна підприємства та про власне звільнення – 27.03.2015 р. укладає з Приватним підприємством «Донбас-Безпека» (керівник Андріанцев Ігор Олегович, код 39167493, яке зареєстроване в м.Києві 07.04.2014 р. з статутним фондом 100 грн.) завідомо невигідний для ДП «Мурафський кар’єр» та держави договір про надання послуг з охорони на 3 000 000 грн. на підставі нібито якого озброєний підрозділ ПП «Донбас-Безпека» незаконно і захопив ДП «Мурафський кар’єр». Чому нібито і незаконно? Та тому, що даний договір явно носить ознаки фіктивного та укладений виключно з ціллю завадити Беннабі Л.М. виконувати постанову ДВС від 27.02.2015 р. щодо відповідального зберігання майна ДП «Мурафський кар’єр» через позбавлення її можливості контролювати дане майно, а також, очевидно, доведення ДП «Мурафський кар’єр» до банкрутства шляхом перешкоджання його законній господарській діяльності, так як від моменту захоплення 05.04.2015 р. на його територію не допускаються працівники і підприємство припинило свою виробничу діяльність, а отже однозначно не зможе погашати борги перед державою ( 2 000 000 грн.) та перед ПП «Донбас-Безпека» (вартість послуг охорони в місяць 83300 грн.). 

На даний же час розрахуватись ДП «Мурафський кар’єр» з ПП «Донбас-Безпека» може виключно шляхом отримання коштів від незаконної продажі заарештованого ДВС майна. 

Про те, що такі наміри щодо майна ДП «Мурафський кар’єр» в Жулькова П.Ю. були і раніше – свідчить заява про злочин від 09.02.2015 р. подана на ім’я т.в.о.начальника Шаргородського РВ УМВС України у Вінницькій області Тріща О.Л. – однак станом на 15.04.2015 р. розслідування по даній заяві не проведено і протиправні дії Жулькова П.Ю. таким чином отримали підтримку і нібито схвалення міліції, що в поєднанні цієї бездіяльності міліції з захопленням ДП «Мурафський кар’єр» озброєними бійцями ПП «Донбас-Безпека» (які позиціонують себе з батальйоном спецпризначення НГУ «Донбас») – свідчить про змову, яка може бути припинена, очевидно, законними методами виключно з втручанням найвищих посадових осіб Держави Україна – а тому, по гарячих слідах, УНА-УНСО Вінниччини, з ціллю припинення вищеприведених протиправних дій та забезпечення спокою і законності в краї – направила відповідну заяву (Вих. № 06 від 09.04.2015 р.) Президенту України П.Порошенко, голові Вінницької облдержадміністрації В.Коровію, Міністру МВС України А.Авакову, Керівнику СБУ В.Наливайченку, Прокурору Вінницької області В.Соколовому та до УМВС України у Вінницькій області і УСБУ України у Вінницькій області та вимагає встановити законність і притягнути до відповідальності винних осіб.

Вих. № 06 від 09.04.2015 р. 


1.Президенту України П.Порошенко.
2.Голові Вінницької облдержадміністрації В.Коровію
3.Міністру МВС України А.Авакову.
4.Керівнику СБУ В.Наливайченку.
5.Прокурору Вінницької області В.Соколовому
6.УМВС України у Вінницькій області
7.УСБУ України у Вінницькій області 




ЗАЯВА ВІННИЦЬКОЇ КРАЙОВОЇ КОМАНДИ УНСО ЩОДО ЗБРОЙНОГО ЗАХОПЛЕННЯ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА «МУРАФСЬКИЙ КАР’ЄР».

Як нам стало відомо – 05.04.2015 р. групою озброєних осіб на чолі з бувшим директором ДП «Мурафський кар’єр» Жульковим здійснено захоплення Державного підприємства «Мурафський кар’єр», в тому числі брутально усунуто від виконання охорони об’єкту охорони підприємства та взято під контроль адміністративні та виробничі площі підприємства.
Жульков ніяк не пояснює свої злочинні дії – чи то образився і не бажає виконувати наказ Міністрерства аграрної політики та продовольства України про його звільнення від 31.03.2015 р., чи то має необхідність для контролю підприємства з ціллю замести сліди попереднього свого керування, чи просто щоб припинити виробничу діяльність підприємства - однак вони вчинені під його керівництвом і очевидно що саме він повинен нести відповідальність за збройне захоплення ДП «Мурафський кар’єр».
Виконавці замовлення Жулькова по збройному захопленню ДП «Мурафський кар’єр» бійці підрозділу «Охорона Донбасу» стверджують, що вони несуть службу в спецбатальйоні НГУ «Донбас» та вимушені були знятися з фронту та прийняти участь в захопленні ДП «Мурафський кар’єр», так як з їхньої точки зору це підприємство є стратегічним і тому воно потребує особливої охорони.
Однак мусимо заявити, що ніякої необхідності знімати бойовий підрозділ і виводити його з зони АТО для взяття під контроль ДП «Мурафський кар’єр» немає - проте все це нагадує недавні події з використанням озброєних підрозділів головою Дніпропетровської ОДА Коломойським для захоплення державних підприємств, в зв’язку з чим Президентом України П.О.Порошенком та МВС і СБУ були прийняті кардинальні заходи для відновлення законності і недопущення в подальшому використання озброєних підрозділів для вирішення господарських конфліктів – а тому просимо втрутитись в дану дестабілізуючу для краю ситуацію та відновити законність на ДП «Мурафський кар’єр», з’ясувати законність використання військового озброєного підрозділу «Охорона Донбасу» для захоплення ДП «Мурафський кар’єр» та вивести його з території Вінницької області, а також встановити дійсні мотиви захоплення даного державного підприємства, порушити кримінальну справу і притягнути до відповідальності винних осіб.

Керівник Політичної референтури
Вінницької крайової команди УНСО Володимир Іващенко 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.