Чому ніхто і ніколи не здолає українців

11 квітня 2015, 15:49
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
367

Обов'язково подивіться. І світ стане трошки добріше

Віталік Терещенко, учень 4 класу Борзнянської школи-інтернату Чернігівської області. Бачиш таких дітей - і розумієш, що з таким прийдешнім поколінням ніхто і ніколи не здолає українців.

Щоразу, коли приїзджаю в дитдоми-інтернати, болить серце. Часто діти в них живуть, в принципі, в хороших умовах, як тут, у Борзні. Ніхто не замінить їм мами і тата, але умови для життя цілком пристойні. Закінчують інтернат - ...і вони вже нікому не треба. Багато з них спивається, веде асоціальний спосіб життя, рано йде у вічність... Не тому, що чимось гірші. Просто їм реально важче знайти себе у житті. Тому прийнято думати, мовляв, якщо ти інтернатівський - значить, ти пропащий. Але це зовсім не так, якщо вірити в себе - все буде добре. Особисто знаю інтернатівців, які стали лікарями, викладачами, підприємцями, мером міста і т.д.

Колись, в давні часи, років 35 тому на сцені цього ж інтернату стояв такий самий пацан. І теж щось співав. Звали його Олег Ляшко.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Чернігівщина,нація,українці,Борзна,школа-інтернат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.