ЗАЯВА ВІННИЦЬКОЇ КК УНСО ЩОДО ПЕРЕШКОДЖАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ

01 квітня 2015, 12:19
Власник сторінки
відеограф
0
78
ЗАЯВА ВІННИЦЬКОЇ КК УНСО ЩОДО ПЕРЕШКОДЖАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ

ЗАЯВА ВІННИЦЬКОЇ КРАЙОВОЇ КОМАНДИ УНСО ЩОДО ПЕРЕШКОДЖАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ В ОХОРОНІ ДЕРЖАВНОГО КОРДОНУ.

Напередодні 1 квітня шановний часопис 20 хвилин та ПС (обнулений), за дружньою бесідою, яку голосно назвали прес-конференцією, в черговий раз безпідставно звинуватили керівника Вінницької крайової команди УНСО Сергія Чумака у вчиненні того, що і приблизно не існує в природі - у захопленні теплиць в м Могилів_Подільський.

Якщо мотивам ПС (обнуленого) дивуватись не варто (хлопці хоч академій не закінчували, але інстинктивно розуміють, що «оновлену» свою бездіяльність найліпше виправдати наявністю злої волі та перешкод з боку «попередників») – то мотиви 20 хвилин і Артура Мілованова, та тих хто за ними стоїть, вимагають прискіпливішої уваги, так як поширена ними брехня не є дешевим піаром ПС (обнуленого), а таки має глибше коріння, котре тягнеться до багатьох проблем прикордонного краю, в першу чергу, існування такої давно діючої болючої проблеми, як контрабанда.

Тож до можливих мотивів дивної непрофесійності та упередженості 20 хвилин:

1.Помста за скандальний прокол 20 хвилин по фактичному інформаційному «кришуванню» незаконної торгівлі сфальсифікованим спиртним в мережі магазинів «Вагнес» в смт. Стрижавка. Тоді саме втручання 20 хвилин не дало можливості УНСО та міліції завершити операцію по виявленню і припиненню підпільного виробництва фальсифікату горілки.

2.Намагання дискредитувати в черговий раз керівника Вінницької крайової команди УНСО Сергія Чумака за рахунок оприлюднення недостовірної інформації, та очевидно з ціллю перешкодити йому і Організації займатись діяльністю по створенню УНСО дієвої системи територіальної оборони Вінницької області, зокрема і підсилення блок-постів міліції та безпосередньої участі бійців УНСО в несенні служби по охороні державного кордону разом з прикордонниками. Про це свідчить наступне:

20 хвилинам достовірно відомо, що 2-га чота Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області несе службу по напрямку Придністров'я вже більше 2-х місяців, що в підрозділу є декілька баз, що одна з баз місяць тому була розгорнута в Могилев-Подільському на бувшому тепличному комплексі ТОВ СП “Гарант” за сприяння місцевої влади – то з якої причини поширюється «сон рябої кобили» якогось Артура Мілованова про те, що він на початку березня 2015 р. нібито дав дозвіл на розташування підрозділу УНСО в бувшому тепличному комплексі, а 27 березня невідомі особи з нашивками УНСО зайшли на цей комплекс і «захопили» його? Де логіка? А її нема, тому, що Мілованова ніхто і ніколи не бачив. Ні на базі, ні поза нею. Як ніхто ніколи не бачив документів, які засвідчують його право власності на вказане ним майно. Про те що конфлікт давній і що ще в 2013 р. на теплицях били кореспондентів «33 каналу», які заважали розкраданню комплексу – 20 хвилин знає, так як самі поширили про це інформацію. Однак за межею уваги 20 хвилин залишилось чомусь те, що всі рухи Мілованова та компанії розпочались відразу після того, як стало зрозуміло, що на блок-постах бійці УНСО службу несуть по закону, тоді коли їх помітили за оперативною роботою в Юрківцях біля спиртзаводу, і саме тоді коли на розгляд прокуратури надійшла в березні 2015 року заява Мислінського В'ячеслава Пилиповича наступного змісту:

«Прошу прийняти заходи до невідомих мені осіб, які представляються, що діють від імені арбітражного керуючого, і захопили територію мого будинку та ТОВ СК “Гарант”.

При цьому, не маючи ніяких повноважень, вказані невідомі особи вивозять моє майно та майно ТОВ СК “Гарант”, де я значусь власником.

Вказану ситуацію потурає сам арбітражний керуючий, який для виконання свого злочинного умислу залучив невідомих осіб, і не уповноважений вивозити майно ТОВ СК “Гарант” без ухвали Господарського суду Вінницької області. В діях арбітражного керуючого вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 365 КК України, а в діях невідомих осіб, які безпосередньо вивозять моє майно та майно ТОВ СК “Гарант” вбачається – ст. 185 ч.3 КК України.

Прошу дану заяву внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань, припинити неправомірні дії невідомих мені осіб, які вивозять моє майно та майно ТОВ СК “Гарант” та визнати мене потерпілим» - отже зрозуміло і очевидно то майно Мислінського та ТОВ СК «Гарант» вивозить не Чумак і не УНСО, але вони якимось чином перешкодили цьому процесу. Як явно не виправдали таємні сподівання тих, хто «люб’язно» допоміг УНСО облаштувати базу в Моглилеві-Подільському (яка і так би розпочала діяти) на те, що УНСО із вдячності закриватиме очі на порушення чинного законодавства будь ким, і будь де. 

Нам очевидно стало відомо про те, що є таємною справою мафії в її діяльності в Могилев-Подільському на протязі тривалого часу. Нам очевидно, що незручність для мафії діяльності підрозділу УНСО в Могилев-Подільському стала настільки критичною, що приймаються значні зусилля для дискредитації діяльності Сергія Чумака та УНСО з залученням до цієї ганебної справи всілякого криміналітету, ЗМІ, політичних банкрутів – а тому заявляємо, що наша діяльність по охороні громадського порядку і державного кордону, створення дієвої системи територіальної оборони є справою державною, вона буде продовжена в формах достатніх для досягнення необхідних результатів та забезпечення безпеки членів Організації і суспільства.

Прес-служба Вінницької УНА-УНСО
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Винница,УНА-УНСО,чумак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.