Нові тарифи-соціальний геноцид

29 березня 2015, 21:37
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
534

З мешканцями типової багатоповерхівки на вулиці Відінській у Рівному, яких вивели на вулицю пекельні тарифи

Йшов провідати мою дорогу 76-річну бабусю Жанну Іванівну (в Facebook вона не зареєстрована, тому немає відмітки), побачив, як у сусідньому дворі збираються люди. І у всіх - сумні обличчя. Спочатку подумав, що це похорон.

Як виявилось - ні. Люди зібрались, бо не мають можливості платити згідно нових тарифів за опалення. Тому шукають вихід, як заощадити свої кошти хоча б частково. Звісно, я допоможу, чим зможу. Але хотілося б, аби проблеми вирішувались на рівні вищого керівництва.

Так, в державі економічна криза. Так, треба затягувати пояски... Проте, чому зачіпають громадян, яким і так важко?!!.. Мільйони людей не знають, як їм вижити через нові тарифи. Це, по суті, соціальний геноцид.

Позиція Радикальної партії Олег Ляшко проста і справедлива: скасувати людиноненависницьке підвищення тарифів, а дірявий бюджет наповнювати за рахунок олігархів.

Перш за все, націоналізація майна резидентів держави-агресора в Україні та націоналізація незаконно привласнених олігархами активів за 24 роки.

Потрібно вольове політичне рішення Президента і уряду. На жаль, вони нас не чують. Коли забирають останні копійки у найбідніших - це передумова масових бунтів, які в такий складний час сьгодення можуть закінчитись соціальною катастрофою аж до втрати державності.

Треба не пояски на бідних людях затягувати, а зашморги на шиях олігархів. Пане Президент, почуйте! Інакше буде біда...

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,олігархи,тарифи,фракція РПЛ,комунальні послуги
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.