Дивись, кого обрали. Граблі Демчака

25 березня 2015, 18:41
Власник сторінки
2
89
Дивись, кого обрали. Граблі  Демчака

Нардепа Демчака мало не засвистали за його виступ на нараді щодо місцевого самоврядування. Від загального сорому його врятувало те, що учасники координаційної ради - люди виховані та стримані, а ще

Тим не менш, новий голова обласної адміністрації Валерій Коровій вимушений був рятувати ситуацію та  брати слово: «Я не планував виступати, але після почутої дискусії внесу ясність…».

 Що ж так обурило присутніх у виступі  народного депутата від Вінниччини?  І що таке говорив? На початку традиційно прогнувся під Президента та голову Верховної Ради, одобрюючи ефективність реформ. А виживати  місцевим громадам запропонував за рахунок податку на нерухомість.  Тобто не відлинювати, а збирати податки з усіх селян  усіх хатів, сараїв…  Одним словом, живіть за свої податки, або не живіть!

 Також  по-дитячому  почав тлумачити, що така реформа не означає взяти в руки циркуль та  відміряти 20-ти кілометрову зону об’єднання,  циркуль  треба ставити  на відмітку  15 км..(!) (суттєва різниця,  а головне принцип інший!)

  Шум та масове невдоволення  в залі  трохи зіпсували настрій  Р. Демчаку і замість очікуваних оплесків, яких він явно хотів почути,  поспішив вийти із залу вслід за В.Коровієм, відображаючи надзвичайну зайнятість. З його обличчя зник  тріумф та  видно було, що він не розуміє чого це  його не обожнюють.

 Валерій  Коровій  тактовно,  виправляючи нардепа, наголосив на тому, що об’єднання треба проводити не під копірку, але від нього не відхреститися «це неминучий процес урбанізації». Також  голова ОДА зазначив,  що  менше за все хотів би бачити під стінами  обурених представників  громад, тому мусить діяти  принцип добровільності.

  В кулуарах  одразу заговорили про те, що Демчак   ніяк не розпрощається із мрією керувати  областю і те, що він не вилазить навіть із робочих нарад і сує носа  ледве не у всі справи області підтверджує це. Він, мовляв, розчарований депутатством  - там зараз ніхто «не башляє»,  діє партійна  дисципліна  і нічого не перепадає  Р. Демчаку, за голосування. А в разі несанкціонованого голосування боїться, що викинуть із фракції, як його подружку Суслову. Стоїть питання перед них – як відмивати і заробляти кошти, заради яких він туди йшов.

Чи хтось натякне  Демчаку, що іноді  краще мовчати і здаватися ідіотом,  ніж  заговорити і розвіяти усі  сумніви?  Питання риторичне.
  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупция,Руслан Демчак
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.