Переяславська угода Порошенка

17 березня 2015, 23:22
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
273

За підсумками зустрічі Президента і Ради коаліції:

1. Всі учасники коаліції підтримали нашу ініціативу визнати окремі райони Донецької і Луганської областей тимчасово окупованими територіями.

2. Президент не зміг переконати фракції Радикальної партії Ляшка і "Батьківщина" підтримати закон про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі. "Самопоміч" теж швидше всього не голосуватиме.
***

Щодо логіки Радикальної партії:

Наша позиція тверда. Мінські домовленності - антиукраїнські. Це нова Переяславська угода, і Петро Порошенко у своєму щирому бажанні миру повторює помилки Богдана Хмельницького. Мінські протоколи, по суті, це здача нашого українського Донбасу, легалізація терористів і вбивць, які захопили наші території. Проведення будь-яких виборів в так званих ДНР і ЛНР - подарунок Путіну і його поплічникам.

Мені соромно за тих колег депутатів, які мають таку ж саму проукраїнську позицію, але готові під тиском Президента голосувати за промосковські закони.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Порошенко,Батьківщина,Донецька область,Луганська область,Донбас,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Путін,угода,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.