На Вінниччині запрацював новий мобілізаційний центр

17 березня 2015, 13:09
Власник сторінки
відеограф
0
92
На Вінниччині запрацював новий мобілізаційний центр
м.Вінниця площа Небесної сотні 15

Спільний проект ГО УНСО та Міністерства оборони України

Новітня історія України показала, що найбільш мотивованими підрозділами Збройних сил України є підрозділи сформовані з добровольців-націоналістів, патріотів, державників, які, в першу чергу, за покликом серця свідомо і добровільно стали на захист українського народу і української державності. Так було завжди. Від Коновальця, Бандери і Шухевича – до наших днів. 

Сила цих хлопців в тому, що найбільша цінність, яку вони сповідують – це Вільна, Соборна і Незалежна Українська Держава. Вони надзвичайно стійкі в бою, та вірні клятві побратимства і клятві служити самовіддано і чесно українській нації і народу. 

Тому спільний проект Міністерства оборони України та ГО УНСО по підготовці і формуванню бойових підрозділів МО України заслуговує на особливу увагу, так як досягнутий результат можливо оцінити не по теоретичних викладках, а практично – від кількості підготовлених вояків, та від результату несення служби бійцями УНСО, як в зоні АТО, так і в питаннях сприяння охороні правопорядку і державного кордону, формування підрозділів територіальної оборони. Вся ця система успішно функціонує виключно завдячуючи, як далекоглядності Генерального штабу, так і небайдужим до долі держави бізнесменам, представникам місцевої влади, жителям територіальних громад всієї України, адже унсовська ініціатива знайшла всенародну підтримку.

Для здійснення координації та мобілізаційних завдань по формуванню підрозділів МО України та територіальної оборони, саме у Вінницькій області проведено велику роботу - майже рік у м.Вінниці успішно працює Мобілізаційний центр спільного проекту Міністерства оборони України та ГО УНСО, який забезпечує безперебійний зв'язок добровольців з навчальними та бойовими підрозділами, Добровольчим батальйоном УНСО територіальної оборони Вінницької області.

ТЕЛЕФОНИ МОБІЛІЗАЦІЙНОГО ЦЕНТРУ:

По питаннях військової служби в Збройних силах України в підрозділах УНСО:
тел.063 8938567, 066 1730514;

По питаннях проходження вишколів та служби в Добровольчому батальйоні УНСО територіальної оборони Вінницької області: тел.097 2783134, 093 2170612
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.