Життя триває - точиться війна ...

17 березня 2015, 13:02
Власник сторінки
відеограф
0
86
Життя триває - точиться війна ...
Захистники України в штабі КК УНСО Вінниччини.

З передової до друзів заїхали кіборги.

Не дивлячись на певні перетрубації в колективі - робота продовжується у звичному режимі, так як менше її не стає, а навпаки. Особливо з огляду на виконання завдань на кордоні та облаштування нових вишкільних баз. 

Сьогодні ж, до того, у нас - день Відкритих дверей! Заходять друзі і небайдужі вінничани, так як кожен прагне отримати відповіді щодо того, що сталось? і що робити? Пояснюємо. Отримуємо розуміння і підтримку.

Особливо приємно було зустрітись з нашими побратимами з передової. Це друг Плюс-плюс та кіборги з#ДУК #ПС - друг Куба та друг Жук. Розуміння щодо завдань і потреб по налагодженню дієвої системи територіальної оборони Вінницької області, в тому числі і на основі добровольчих підрозділів, спонукає всіх нас потроїти зусилля, зосередити основні людські та матеріальні ресурси саме на цій надзвичайно важливій ділянці роботи.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.