Володимир Іващенко:Краще з розумним згубити, ніж з дурнем знайти. ....

08 березня 2015, 14:18
Власник сторінки
відеограф
1
156
Володимир Іващенко:Краще з розумним згубити, ніж з дурнем знайти. ....
Керівник Політичної референтури Правого сектору та УНСО Вінниччини Володимир Іващенко

ЗАЯВА ПОЛІТИЧНОЇ РЕФЕРЕНТУРИ ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ ПРО ТЕ, ЩО КРАЩЕ З РОЗУМНИМ ЗГУБИТИ, НІЖ З ДУРНЕМ ЗНАЙТИ ТА ЛІКВІДАЦІЇ, В ЗВЯЗКУ З ЦИМ, ПОЛІТИЧНОЇ РЕФЕРЕНТУРИ ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ.№ 09-пр від 08.03.2015р.

«Перемога Національної революції можлива лише в випадку об'єднання всіх націоналістичних сил. Хто не вірить – запитайте в Януковича» - Дмитро Ярош, лютий 2014 року.

«У зв’язку з незадовільним станом речей у Вінницькому обласному осередку «Правого сектора» керівництво осередку на чолі з Сергієм Чумаком відсторонене від виконання обов’язків» - провід військово-політичного руху «Правий сектор», березень 2015 року.

06 березня 2014 року представниками нібито київського керівництва проголошено про ліквідацію Вінницького обласного осередку «Правого сектору» («обнулення членства організації») та початок побудови осередку з нуля. Тобто прикладені Організацією титанічні зусилля по стабілізації ситуації в краї, відстоювання законності і правопорядку, побудова дієвої системи територіальної оборони – визнані «незадовільним станом речей». З огляду на представлене нове керівництво на Вінниччині - вінничани дійшли висновку, що їх зрадили.

Все це дійство відбулось вже напрочуд буденно і мирно, однак викликало різко негативну реакцію та несприйняття членством районних осередків ПС Вінницької області, так як «обнулені» активісти не роздерли київських та хмельницьких емісарів виключно завдячуючи розумінню того, що нічого не візьмеш з рядових виконавців «вищої волі», а «вища воля» лише сховалась за голослівним звинуваченням Вінницького осередку ПС в «незадовільному стані речей» (це при тому, що попередні «зачистки» керівництва більшості обласних осередків ПС по Україні відбувались під гаслом: «Ви не змогли налагодити роботу так, як у Вінниці».

Національно-визвольний рух українського народу у всі віки опирався на побратимство тих, хто став до бою за Вільну і Незалежну Українську Державу. Так було, так є, так буде. На полях битв Східного фронту плече-до-плеча стоять хлопці, як з УНСО так і Тризуба. У них немає питань до якої фракції ти належиш. Бо фракція одна – воїни-побратими Національної Революції!

Очевидно, що тільки зміст може визначити цінність форми. З 1991 р. по лютий місяць 2014 р. на Вінниччині Національна Революція здійснювалась у формі УНА-УНСО. З лютого 2014 р. по березень 2015 р. на Вінниччині Національна Революція здійснювалась у формі Правого сектору та УНСО Вінниччини. З 06 березня 2015 р. на Вінниччині Національна Революція здійснюється у формі УНА-УНСО.

Виходячи з вищевикладеного, та керуючись завданнями Національної Революції – НАКАЗУЮ:

1.Ліквідувати Політичну референтуру Правого сектору Вінниччини, в тому числі і структурні підрозділи: Політраду комісарів, Центр правової допомоги і інформації, Комітет захисту учасників кримінальних проваджень, Прес-службу - з 08 березня 2015 року.

2.ПРОПОНУЮ: В строк до 24 години 09.03.2015 р. особовому складу ліквідованої Політичної референтури Правого сектору Вінниччини здати представницькі мандати ПСВ (для знищення), та надати можливість (за особистою заявою) отримати відповідні повноваження від Політичної референтури Вінницької крайової команди УНСО згідно штатного розпису.

Керівник Політичної референтури Правого сектору та УНСО Вінниччини 
Володимир Іващенко

https://www.facebook.com/democratic.action/posts/728585200591385?fref=nf

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УНА-УНСО,Вінниця
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.