Наталія Пульнікова: Хочу подякувати всім членам організації з Правого Сектору

07 березня 2015, 13:39
Власник сторінки
відеограф
0
149
Наталія Пульнікова: Хочу подякувати всім членам організації з Правого Сектору

Про це написала Наталія на своїх сторінках у соц.мережах https://vk.com/nata_pulnikova https://www.facebook.com/natasha.pulnikova

Сьогодні були у нас "в гостях" уповноважені від центрального проводу партії ПС. По приїзді заявили, що ПС Вінниччини погано працює :) На мої питання щодо конкретики претензій, нічого пояснити не змогли. Під час розмови сказали, що все УНСО використовує ПС Вінниччини у власних цілях. На моє зауваження щодо того, що у свій час ПС фактично використало УНСО забравши їхню партію УНА, а керівництво УНСО відсторонили від керівництва ПС, мені сказали, що почули все, що хотіли :)

Вінниччина - єдина область, де праві сили були об'єднані в один міцний кулак, але мабуть, це не вигідно комусь. Прикро. 
Від себе хочу добавити, що з новопризначеним керівництвом працювати вважаю не гідним. Хто знає Ростіка і його команду - мене зрозуміє. Сподіваюсь, що вище керівництво ПС це вчасно зрозуміє також та призначить на цю посаду більш достойну людину.

Хочу подякувати всім членам організації, з якими мала честь познайомитись і працювати в ПС, переважна більшість з них - достойні, порядні та партіотичні люди, які роблять все, що можуть, для зміцнення нашої Держави. Незважаючи на мій вихід з ПС, я і надалі буду допомагати бійцям ДУКу, які власним життям оберігають наш з вами спокій.

Слава Україні!!!

З повагою, Н. Пульнікова.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.