Ми не дозволимо тушкам ходити в парламент!

03 березня 2015, 19:15
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
292

Автор новини "Ляшко своєю бійкою зірвав голосування по недоторканності суддів-порушників" - просто феєричний дебіл. Або виконує чиєсь замовлення. Це відверта маніпуляція


Коментувати її - те саме, що коментувати психічно хворого.

Просто кілька фактів:

1. Позиція партії щодо продажних суддів - принципова і відома громадськості.

2. Сесію закрили не ми, а голова ВР Володимир Гройсман.

3. Для нашої фракції Радикальної партії Ляшка абсолютно принципова позиція: тушка в парламент ходити не буде. Ляшко вибачився перед виборцями за свою помилку взяти Мельничука в список. Сильні люди вміють визнавати Але водночас ми не дозволимо тушці ходити в парламент, куди він пройшов на нашому горбу.

4. Хіба є якась проблема? Проголосуємо завтра. Наша фракція готова сьогодні спеціально зібратись задля вирішення цього питання. Ми на відміну від інших фракцій показуємо дисципліну. Це чітко видно і по роботі ВР у п'ятницю, коли немає майже всіх депутатів, а ми усі на місці, і коли Рада працює допізна.

Висновки робіть самі.




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Рада,парламент,Радикальна партія,Володимир Гройсман,тушка,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,andriy lozovyi,фракція РПЛ,Мельничук,Батальон Айдар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.