Мобілізаційне розпорядження виявилось фальшивим

03 березня 2015, 12:25
Власник сторінки
0
394

Ті, кого оминула перемога і хто жевріє надією взяти реванш на майбутніх місцевих виборах використовують чорні технології.

На сьогоднішній день в Україні існує більше півтисячі ресурсів, репутація яких носить відверто вірну назву «зливних бачків». Аудиторія ресурсів не постійна та мізерна, але за рахунок того, що інформація псевдожурналістів роздувається через соціальні мережі, дозволяє статтям з цих ресурсів певний час жити в інтернеті.

Вартість «замовних кампаній» на таких ресурсах досягає десятки тисяч доларів! Під роздачу попадають як правило ті, хто має авторитет,  є лідерами думок.

На народного депутата від Блоку «Петра Порошенка» Руслана Демчака, вже вкотре «ллється» чорнуха.  Звинувачення без об’єктивних доказів про те, нібито Руслан Демчак проігнорував мобілізаційне розпорядження. При цьому «автори» рясно публікують сфальсифіковані документи із підробними печатками.

Звернувшись безпосередньо до Руслана Демчака, дізнаємось про те, що матеріал дійсно має наклепницький характер. Мобілізаційне розпорядження народному депутату не направлялось, більше того – документ не відповідає зразку бланку Печерсько-Голосіївського ОРВК в м. Києві, а сам депутат перебуває на військовому обліку у Липовецькому військовому комісаріаті в Вінницькій області.

У прес-службі Руслана Демчака в свою чергу зазначили, що за Ст. 358 (Підроблення документів, використання підроблених документів), Ст. 383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) та Ст. 157 (Перешкоджання здійсненню виборчого права) КК України, порушено кримінальні провадження.

За запитом слідчого було отримано офіційну відповідь від Печерсько-Голосіївського ОРВК про те, що Демчак Р.Є. на військовому обліку Печерсько-Голосіївського ОРВК в м.Києві не перебував і не перебуває. Мобілізаційне посвідчення на ім’я Демчака Р.Є. не направлялось, а саме фальшиве  мобілізаційне розпорядження не відповідає зразку бланку даного ОРВК.

 


Автори замовних матеріалів не гребують навіть підробкою документів, що є приводом кримінального провадження!

Замовників також легко прорахувати. Це як правило найближчі конкуренти по політичній арені.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.