Якщо Господь дає можливості - ними треба ділитись

25 лютого 2015, 23:31
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
176

Прикро, що більшість тих, у кого можливості серйозні, цього не розуміють

Головний лікар шпиталю повідомляє начальство:
- У мене сьогодні буде народний депутат, везе допомогу.
- А що, скоро вибори?

На жаль, наше хворе суспільство звикло, що перед виборами турбуватися про людей хочуть усі, а після виборів люди нікому не треба.

Це треба виправляти радикально. Допомагати по можливості треба завжди. Найперше - тим, хто зі зброєю в руках захищає свою Вітчизну.

Сьогодні був в Клевані у Рівненському обласному військовому шпиталі. Бойовий дух бійців АТО, які тут проходять лікування і реабілітацію, зашкалює. Особливо Миколи з 51 бригади, який пережив пекло полону після Ілловайська, але не зламався і не пав духом. Чим більше спілкуюсь з нашими Героями - тим більше переконуюсь: цю Націю не здолає ніхто і ніколи.

Разом з Oксаною Лозовою, генералами Петром Гаращуком і В'ячеславом Стасюком та іншими партійцями передали шпиталю: мультифункціональні ліжка, інвалідні візки, милиці, бинти, каталки, палиці, ролятори, хірургічні набори, постільну білизну, засоби гігієни та іншу допомогу, яку придбали завдяки Олегу Ляшку і Сергію Скуратовському.

Якщо Господь дає можливості - ними треба ділитись. Прикро, що більшість тих, у кого можливості серйозні, цього не розуміють.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Радикальна партія,Олег Ляшко,вибори,Андрій Лозовий,Lozovyi,допомога,Рівне,АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.