Висновки з Дебальцевого

25 лютого 2015, 12:27
Власник сторінки
0
132

Завданням Кремля було знищити і взяти в полон наше угруповання в Дебальцевому й розхитати ситуацію всередині.

Завданням Кремля було знищити і взяти в полон наше угруповання в Дебальцевому й розхитати ситуацію всередині.

Перше не вдалося, а другим займаються безліч панікерів. Є такі критики, яким усе погано. Але навряд чи ці критики – досвідчені військові з бойовим досвідом і володінням розвідувальними, у тому числі супутниковими, даними на місцях.

Порадив би таким критикам, хоч у чомусь допомогти Україні у важкий час. Захищати її зі зброєю, допомогти пораненим, переселенцям. Критикувати командування має право лише компетентна у війні людина, і лише тихо, щоб ворог не почув.

Із Дебальцевого вийшли наші війська. Місто, вірніше, те що з нього залишилося, під контролем терористів. Про це свідчить й місія ОБСЄ, якій вдалося нарешті дістатися туди.

Спостерігачі ОБСЄ під час відвідування Дебальцевого зафіксували там численні руйнування та ознаки гуманітарної катастрофи.

«Ми там були близько 30 хвилин, не було жодного будови, яке не було б пошкоджено від снарядів, жодного будинку яке не залишилося б цілим. У місті немає ні води, ні їжі, ні тепла, ні електроенергії, ні медикаментів», - зазначила представники  Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Усе це демонструє те, що тільки Україна, а не прокремлівські терористи, дбали про безпеку мирних мешканців. І що ЗСУ, правоохоронці гідно справлялися з цією важкою місією.

Із подій виходу з Дебальцевого військових, треба зробити висновки всім. В тому числі й командуванню армії і правоохоронців. Ці висновки мають бути об’єктивними і всеосяжними. І вони не повинні створювати паніки, яку намагаються посіяти кремлівські пропагандисти.  

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,НАТО,ОБСЕ,Ткачук,Дебальцево
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.