Бюджет розвитку Львова, чи занепаду?

25 лютого 2015, 10:18
Власник сторінки
юрисконсульт
0
66
Бюджет розвитку Львова, чи занепаду?

Громадські слухання, як це було !

У вівторок, 24.02.2015р.  о 17.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради відбулися громадські слухання щодо бюджету розвитку м. Львова на 2015 рік.

В залі серед великої кількості громадськості, традиційно на слуханнях була присутня і левова частка працівників міської ради. Голови адміністрацій, департаментів, управлінь, перших заступників та звичайно міського голови Садового Андрія Івановича також  були присутні і депутати

Громадські слухання традиційно почалися з запізненням, але коли з’явився Садовий Андрій Іванович то слухання на кінець то розпочалися.

Перший виступив Садовий Андрій Іванович, але якось без особливого ентузіазму, і промова здалася якоюсь «силіконовою». Хочеться відмітити що згідно регламенту Громадських слухань , слово Садовому Андрію Івановичу  мав надати головуючий на громадських слуханнях, але міський голова, якось сам підійшов до трибуни і виступив. Як то говорять люди «наглість то друге щастя». Після не полум’яної промови міський голова присів на крісло першого ряду та почав активно користуватися телефоном, напевно писав смс-ки, а через п’ять хвилин і взагалі покинув залу.

На мою суб’єктивну думку більшість питань, які прозвучали на зборах були відомі доповідачам завчасно, а відповіді на них були готові, особливо на цю думку наштовхувало, коли доповідач щиро дякувала за запитання та підкреслювали фаховість питання та ще більшу фаховість запитувача.  

Я не почув, щоб якась пропозиція із зали була підтримана доповідачами, виникало враження, що вони все давно поділили, а ці слухання то проста формальність.

На мою пропозицію, що витрачати на вітражі в будинку Обласної прокуратури 300 000 гривень і на ремонт дверей цього будинку 491 000 тисяч гривень не доцільно, а гроші краще передати на дитячі садочки, доповідач емоційно відхилив цю пропозицію та почав щось говорити про те що це Львів’яни знищили ці вітражі, і Львів’яни мають їх відновлювати.    

На мою думку ці Громадські слухання були штучні, склалось враження що всі гроші вже давно поділили, а думка небагатьох присутніх представників громади, не враховується.

Цей бюджет можна сміливо назвати бюджетом розвитку сихівського трамваю на 2015 рік за рахунок садочків, шкіл та лікарень. Але незабаром вибори, а отже потрібно хліба та видовищ, з хлібом, щось не дуже виходить, а от з видовищами в обличчі сихівського трамваю може щось вийде. Вибори покажуть чи електорат перейнявся ідеєю трамваю на сихів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.