Московським скоморохам не місце в Україні

23 лютого 2015, 18:54
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
234

Пєсні-пляски Таїсії Повалій і Ані Лорак (справжнє ім'я - Кароліна Хуйок) для путінської камарільї - гидкий і цинічний плювок на могили тих українців, які загинули з вини московських окупантів


Скоморохи, які співають для розваг агресора в той час, коли вбивають їхніх співвітчизників - це навіть не політичні проститутки. Це просто суки, позбавлені совісті.

Тому підготував два звернення.

Перше - міністру культури України В'ячеславу Кириленку з вимогою позбавити Повалій і Хуйок звання Народної артистки України, всіх отриманих винагород та заборонити вести професійну діяльність: давати концерти, виступати на ТВ і радіо і т.д

Друге - голові Державної міграційної служби Сергію Радутному з вимогою позбавити вказаних вище сучок українського громадянства.

Вони паплюжать велич української пісні і своєю зрадницькою позицією ганьблять наш народ, який має стільки горя і страждань через Путіна і його поплічників.

Замість того, щоб їхати у військові частини й бази добровольчих батальйонів з концертами, аби підтримати наших бійців - Повалій і Хуйок їдуть у Кремль на бал сатани. То хай ці бляді продажні їдуть вже на зовсім з нашої землі.




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Кириленко,Ани Лорак,Кремль,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Таїсія Повалій,громадянство,фракція РПЛ,окупанти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.