Семен Семенченко відповів на заяву Правого Сектору Вінниччини (ДОКУМЕНТ)

23 лютого 2015, 14:06
Власник сторінки
відеограф
3
141
Семен Семенченко відповів на заяву Правого Сектору Вінниччини (ДОКУМЕНТ)

На заяву ПС Вінниччини № 04-пр від 27.01.2015 р. щодо діяльності на території Вінницької області бандформувань.

Правим Сектором Вінниччини отримано відповідь від Народного депутата України, першого заступника голови Комітету з питань національної безпеки і оборони Верховної Ради України С.І. Семенченка на заяву ПС Вінниччини  № 04-пр від 27.01.2015 р. щодо діяльності на території Вінницької області бандформувань.

Дана відповідь народного депутата однозначно свідчить про безпідставність затягування слідства з цих питань місцевими правоохоронцями, що викликає дієвий інтерес Організації та громадськості - а "криша" хто?

Як викликає надзвичайне занепокоєння і факт ймовірного співробітництва з даним угрупуванням нинішніх власників бувшого ДПЗ-18, адже ними не прийнято абсолютно ніяких законних мір до загарбників підприємства (можливо змовились? чи домовились? Тоді про що?) І чого чекати вінниччанам від таких домовленостей - повного розграбунку решток підприємства, нової стрілянини, чи відновлення законності і правопорядку?




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.