Вінницька обласна "Батьківщина". Зрада за зрадою!

12 лютого 2015, 09:53
Власник сторінки
0
189

Якось так склалося у українців, що сміття на показ іншим у нас не виносять, кажуть, що так робити не гарно. Але не у цьому випадку і не в цей, надзвичайно складний для країни час.

От Вас на певне турбує те, що країна воює з російським агресором і кожного дня ми отримуємо вісточки-труни з передової, те що прості громадяни мобілізуються в єдиний кулак і надають допомогу волонтерам у вигляді коштів, коліс для автомобілів, речей, одягу та їжі? І кожен, хто читає цю статтю, скаже що турбує.

Але є серед нас люди, яких ця ситуація не обходить ніяким чином. Запитаєте хто? Ні не запитуйте! Я вам так скажу!  Знаєте таку пані, як щербаківська?

Так ось ця мадам, яка сьогодні, окрім того, що очолює обласну батьківщину, і більше нічого не навчена робити, поїхала разом зі своєю донькою на два тижні до Тайланду на відпочинок. На запитання звідки кошти на таку недешеву подорож, і чи не хотіла б вона частину витраченого дати в якості допомоги в зону АТО, вона постійно відхрещується. Нічого просто сказати!!!

Але самим головним є те, що залишивши на свого заступника обласну парторганізацію, вона, сама не знаючи того, нажила в його особі собі ворога.

Те що Владислав Рой, заступник керівника обласної Батьківщини, був раніше засуджений за вимагання, ні для кого не секрет. А ось те, що він «поклав оком» на посаду керівника обласної організації, виявиться для багатьох новиною. На сьогоднішній день він уже організував в обласній організації опозиційний табір з метою зміни «беззмінної Люди», зібравши задля цього найактивніших голів районних осередків та депутатів обласної ради, таких як Злощинський ( разом з Роєм відбув увесь Майдан), Якубовський (бувший голова Чернівецької РДА) та Білоіван, котрого Пані Щербаківська вважає до цих пір одним з найкращих членів її власного тилу.

Те що буде далі, час покаже. Але особисто мені якось ну дуже складно уявити, що без кінця «зливаючи вибори» Щербаківська буде комусь із київського керівництва цікавою на цій посаді. Як складно уявити і те, що цю посаду обійме зек, який активно став гратися в політику. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Батьківщина,Вінницька область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.