Арешт Коцаби. Правильно, але мало

08 лютого 2015, 23:44
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
289

Два простих питань і один дуже простий висновок.

Питання:

1. Тим, хто доводить не причетність Руслана Коцаби до антиукраїнської діяльності:

А ЩО ВІН РОБИВ У МОСКВІ?!..

Якби Ляшко, Ярош, Мосійчук, Філатов, Корчинська, Лінько, Парасюк, Левус, Парубій, я і багато інших людей, зокрема тих, хто зараз читає цей пост, поїхали б нині до Москви - одразу були б у в'язниці Лєфортово. І навіть депутатський статус ні хріна не допоміг би. Боєць Савченко - дійсний член Парламентської Асамблеї Ради Європи. Це серцозніший статус. Але проклята Московія чхати і на це хтіла. Між тим, якщо не помиляюсь, це перший прецедент з 1949 року. Тобто Кремль абсолютно безжальний до тих, хто становить для нього загрозу і готовий заради цього плювати на міжнародне право.

До речі, коли виправдовуєте Коцабу - хоч на секунду подумайте про бійця Надю Савченко, режисера Сенцова, унсовця Миколу Карпюка, полонених кіборгів... Може, їм розкажете про потребу демократії по відношенню до ватніків?..

2. Тим, хто щосили аплодує затриманню Коцаби і розказує про те, які у нас ефективні СБУ, МВС, Прокуратура і т.д.:

А ХІБА КОЦАБА - ГОЛОВНИЙ АГЕНТ КРЕМЛЯ В УКРАЇНІ?

Це дрібна шестьорка. Таких теж треба карати. Проте абсурдно те, що він сидить, а на волі і досить комфортно себе почувають Єфремов, Ахметов, Медведчук, Клінчаєв, Колєсніков, Кравченко і решта. А деякі VIP-ватніки взагалі сидять у парламенті: Бойко, Бакулін, Льовочкін, Новинський, Вілкул...

Справедливо було б, якби вони спілкувалися між собою не у Верховній Раді, а перестукуючись ложками по батареях у дідуся Лук'яна (себто в СІЗО).

Отже, висновок:

ПРАВИЛЬНО, АЛЕ МАЛО.

 

Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,СБУ,прокуратура,МВС,агент,Кремль,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Lozovyi,регіонали,мобілізація,фракція РПЛ,Руслан Коцаба
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.