СБУ ПОСИЛИЛА КОНТРОЛЬ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ІНОЗЕМНИХ ЖУРНАЛІСТІВ.

05 лютого 2015, 18:19
Власник сторінки
відеограф
0
30
СБУ ПОСИЛИЛА КОНТРОЛЬ ЗА ДІЯЛЬНІСТЮ ІНОЗЕМНИХ ЖУРНАЛІСТІВ.

http://www.sbu.gov.ua/

10 грудня 2014 року, #ПравийCeктор та #УНСО Вінниччини провели спецоперацію по припиненню ворожої діяльності журналістів російської агенції #LifeNews у м.#Вінниця.

Дана подія знайшла однозначну оцінку російських інформаційних каналів (засуджено вінницьких бандерівців, які чуть не «зїли» безневинних російських «овечок»), та неоднозначну оцінку вінничан – якщо більшість громадян Вінниці з розумінням підтримали упереджувальну ініціативу Правого сектору та УНСО Вінниччини, то знайшлись і такі інтелектуали з коло і журналістського середовища, які, голослівно посилаючись на європейські гарантії журналістської діяльності, та зовсім заперечуючи факти ворожої, підривної, відверто шпигунської і диверсійної діяльності журналістів LifeNews в Україні – здійснили шалений гвалт на підтримку своїх російських колег та засудили, на їх думку, не зовсім вірні дії Правого сектору та УНСО щодо ворожих агентів у Вінниці.

Прикметно, що загальновідомий факт використання спецслужбами Російської Федерації для прикриття діяльності своїх агентів, в тому числі, і журналістської діяльності – нашими доморощеними ревнителями європейського права до уваги не береться. З яких причин судити не беремось. Тож очевидно, що крапку в цій історії, сьогодні, 05 лютого 2015 р. поставила Служба безпеки України, якою прийнято рішення про посилення інформаційної безпеки держави, та з цією ціллю, посилення контролю за діяльністю іноземних журналістів в Україні. LifeNews визнано агенцією, діяльність якої небажана та заборонена в Україні.

Тобто не пройшло і 2-х місяців, як пильність Правого сектору та УНСО Вінниччини виявилась підтвердженою рішенням вже державного органу влади – Службою безпеки України.
Тож уклінно просимо 5-ту колону кремля також активніше прокоментувати і дане повідомлення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.