Чужі серед своїх

01 лютого 2015, 15:00
Власник сторінки
0
121
Чужі серед своїх

Свого часу Карл Маркс сказав: «У політиці заради відомої мети можна укласти союз навіть із самим чортом - треба тільки бути впевненим, що ти обдуриш чорта, а не чорт тебе».

Свого часу Карл Маркс сказав: «У політиці заради відомої мети можна укласти союз навіть із самим чортом - треба тільки бути впевненим, що ти обдуриш чорта, а не чорт тебе». Набираючи коаліційну команду Порошенко вірив у патріотичні помисли своїх «нових» партнерів, але час розставляє все на свої місця, чорти розпочинають підкилимну гру.

Зовсім недавно один із лідерів вінницьких «радикальних» активістів Юрій "Хорт" Павленко був засуджений на 60 діб через організацію масових заворушень та наругу над державною символікою. Юрій «Хорт» завжди висловлює свою анти владну позицію, висміює в соціальних мережах майже в кожному пості українських «мужів» влади, постійно задіяний в штурмах, масових заворушеннях, захопленнях і тд.

Звичайна справа, активіст, який піднімає суспільне збудження проти влади, рве портрет Порошенка, закликає до нового майдану та повалення діючої владної структури, отримав за політичну позицію. Так, не дивуйтесь для нас це вже звична справа садити за політичну позицію, але саме ця справа відкрила цілий ланцюг зв’язку Хорта із коаліційними депутатами.

Як на диво не довго чекаючи народний депутат від Самопомочі Ірина Суслова, яка походить із Житомира, проживає в Києві вирішила очолити захист вінницького активіста Хорта. Підключивши до цього балабола всеукраїнського масштабу Олега Ляшка, який з трибуни лише те й робить, що критикує кожен крок коаліції та уряду. Для довідки: Олега Ляшка пов’язують із сьогоднішнім депутатом, мільйонером Сергієм Льовочкіним – головою Адміністрації Президента Януковича.

Суслова в Раді те й робила, що голосувала ПРОТИ всіх життє необхідних для країни рішень. Проект Закону про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів – Суслова Проти, проект Закону про внесення змін до Бюджетного кодексу України  - і тут Суслова Проти і так далі, відчуваєте це? Так саме воно - це зрада формується коло депутатів, які захищають чужі інтереси і готові продатись заради власної наживи. 

Постає питання чому саме Суслова і чому Вінниця. Суслова була помічена у оточенні новоспеченого вінницького депутата – мільйонера Руслана Демчака, який сьогодні формує свою команду у різних галузях та сферах впливу.

Демчак такий собі кишеньковий мільйонер, бізнес зареєстрований в Лондоні офіційно на дружину Світлану Демчак із часткою в 200 тис. фунтів. Здається ніби за українськими депутатськими мірками бідняк, але чергове але у 2013 році  він продав свої медіа активи – біля 150 млн. грн., у 2014 продав мережу клінік Добробут – біля 160-180 млн. грн. і при таких доходах від продажу у його декларації 2 млн. грн. доходу за відчуження майна, 2,7 млн. грн. статутного капіталу підприємств і жодної копійки на рахунках в банку. Звичайнісінький український «бідняк».

Сьогодні він взявся розставляти своїх та рейдити чуже майно на Вінниччині. Розпочав із Вінницького аграрного де захотів наплювати на всі Закони і поставити в.о. ректора без виборів, без ніяких законних на те підстав  Суслова до цієї афери також долучена Демчаком у якості «голоса» до Президента та Міністра АПК.

Ось Вам і ЧОРТОВЕ КОЛЕСО , де Хорт паплюжить портрет Президента Порошенка. Суслова голосує проти ініціатив Президента у Верховній Раді і третій раз приїздить у Вінницю щоб під величезну грошову заставу витягнути на свої поруки обідчика Президента ХОРТА. А фінансує Суслову президентський депутат і бізнес-брат глави АП Ложкіна - Демчак!!!

Отже, чому Руслан Демчак, і яке місце Борис Ложкін займає в цій грі.

В недалекому 2012-2013 бізнес Демчака почав іти на спад: RD банк перетнув межу прибутковості і пішов до низу, тягнучи за собою ввесь бізнес. Для того щоб вижити Демчак розпочав продаж медіа активів та виставив на продаж мережу клінік «Добробут». Ось тут і з’явився Ложкін.

Ложкін, відпочивши в штатах після продажу свого медіа холдингу, орієнтовна вартість 300 млн. дол., Сергію Курченку, якраз вирішував повернутись в Україну і розпочати свою активну бізнес діяльність в медичній галузі. Викупивши долю у мережі клінік Добробут Ложкін  залишив Демчаку 20%, врятувавши таким чином активи останнього від банкрутства. Надалі вони розпочали активну співпрацювати в різних бізнес напрямках.

Аж ніяк не здивувало після цього висунення до Верховної Ради України Демчака від Президентської партії, Демчак відіграє своєрідну роль інформаційного щита - тушки, яка відгороджує інформаційно Ложкіна від суспільства.

Але, щось не сходиться фінансові ресурси допустимо він має, але чи насмілився б Ложкін самотужки піти проти свого боса? – не думаю. 

Як тільки призначили Ложкіна, своїм заступником одразу ж він обрав Олега Рафальского, призначення чомусь пройшло дуже тихо, ЗМІ не згадали про це ні слова, а жаль. Рафальський ще в 2006-2007 роках працював заступником керівника апарату тодішнього прем'єра Віктора Януковича. У 2010 році Янукович призначив Рафальського заступником Сергія Льовочкіна у своїй адміністрації. Невже немає інших гідних кандидатур?

Ось наше чортове колесо починає освічуватись. Минулого тижня проходив з’їзд Асамблеї ПАРЕ. Юлія Льовочкіна, рідна сестра Сергія Льовочкіна, представляла там українську «опозицію» я не буду довго писати чому вона там була і як вона туди потрапила, я наведу тільки її  пряму мову, а Ви вирішуйте самі на чиєму боці грає ця зграя.

-          "Наша асамблея має протидіяти уряду України, який намагається побудувати стіну між Україною та Росією" ;

-          "Урядом сьогодні керує партія війни, яка прагне до продовження війни. А (секретар Радбезу Олександр) Турчинов взагалі має прізвисько Кривавий пастор", - заявила вона.

Льовочкіна при цьому утрималася від критики росіян у своєму виступі.

Далі буде…

Варто уважніше обирати політичних партнерів, партнерів по коаліції, адже сьогодні кожен голос має бути спрямований на благо країни на майбутнє наших дітей, а не на задоволення власних політичних чи бізнесових амбіцій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.