К.К. УНСО ВІННИЧЧИНИ КОРЕСПОНДЕНТУ 20 ХВИЛИН ВАДИМУ ПАВЛОВУ ТА ІНШИМ ОСОБАМ…

31 січня 2015, 12:07
Власник сторінки
відеограф
0
72
К.К. УНСО ВІННИЧЧИНИ КОРЕСПОНДЕНТУ 20 ХВИЛИН ВАДИМУ ПАВЛОВУ ТА ІНШИМ ОСОБАМ…

КРАЙОВА КОМАНДА УНСО ВІННИЧЧИНИ ПОВІДОМЛЯЄ :

НАГАДАЄМО ПРО МИНУЛЕ: 20 грудня 2014 р., о 13-й годині, бійцями Крайової команди УНСО у смт.Стрижавка Вінницького району, у відповідь на неодноразові звернення місцевих жителів – було проведено акцію по виявленню фактів торгівлі фальсифікатом алкоголю в мережі магазинів «Вагнес» (вулиці Київська, 17 та Київська, 61). Дана подія широко висвітлювалась в пресі, і за відсутності ясності основний меседж повідомлень був явно одностороннім, на користь власників мережі «Вагнес»: (« - Я надала міліції документи, на підставі яких отримала горілку, - пояснює пані Анна (ВЛАСНИЦЯ МАГАЗИНІВ І ГОРІЛКИ) – Є накладна з мокрою печаткою») - та шкоду як репутації УНСО, так і чомусь Правого сектору, зокрема: Вадим Павлов: «Справа тоді була нібито в фальсифікованій горілці, яку нібито продавали в цих магазинах.»…« А от відповіді на запит від очільника Правого Сектору України Дмитра Яроша, журналіст, на жаль, так і не отримав.» - 

ТОМУ СКАЖЕМО І ПРО СЬОГОДНІШНЄ: очевидно, що запити журналіста були некоректними і не за адресою, а отже і не надіслана відповідь, так як народний депутат України Дмитро Ярош не є керівником УНСО. До того ж він постійно знаходиться на Східному фронті. Воює разом з побратимами проти кремлівських зайд. Його позицію та позицію ПС щодо отруювачів українського народу, їх «кришувальників» та «відмазувальників» можливо знайти в мережі, так як вона рясніє повідомленнями про акції ПС щодо припинення незаконного продажу алкоголю молоді тощо. Що ж до Вадікового: «Справа тоді була нібито» і «яку нібито продавали» - то за відомостями з прокуратури Вінницької області від 30 січня 2015 р.: зразки алкогольних напоїв надані власницею мережі магазинів «Вагнес» 20 грудня 2014 р. співробітникам міліції не відповідають державним стандартам якості і складу та виготовлені і розфасовані не промисловим способом.

ТОЖ ПРО МАЙБУТНЄ: «Крайова команда УНСО Вінниччини і надалі буде боротись з ділками, що заради наживи готові труїти власний народ. Слава Нації!»
#УНСО #Вінниця #Чумак
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.