ПРАВИЙ СЕКТОР ВІННИЧЧИНИ-Bорог дуже прагне зірвати цю хвилю мобілізації.

30 січня 2015, 17:59
Власник сторінки
відеограф
0
71
ПРАВИЙ СЕКТОР ВІННИЧЧИНИ-Bорог дуже прагне зірвати цю хвилю мобілізації.

ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ПРИПИНЕННЯ ЗЛОЧИННИХ ДІЙ ПО ЗРИВУ ЧЕТВЕРТОЇ ХВИЛІ МОБІЛІЗАЦІЇ.

№ 05-пр від 20.01.2015 р.
1.Головнокомандувачу Збройних сил України, 
Президенту України П.Порошенку
2.Секретарю РНБО О.Турчинову.

Українська державність, суверенітет та територіальна цілісність України, життя і здоров'я громадян України - у критичній небезпеці, внаслідок неоголошеної війни Російською Федерацією. Війна йде на Сході України. Саме там гинуть місцеві мирні люди та люди військові зі всієї Української землі. Однак у суспільстві є різне відношення, як до цієї війни, так і особистої участі в ній громадян. Тисячі патріотів України вже скористались своїм конституційним правом на захист Української держави і державності – добровільно, за покликом серця. Однак цього недостатньо, щоб безумовно зупинити агресора і перемогти. Тому ми вимушені сьогодні говорити про тих громадян, які не скориставшись правом добровольців – все ж таки мають конституційний обов’язок стати зі зброєю в руках на захист народу і держави. Очевидно тому і розпочалася четверта хвиля мобілізації. Проте ми вимушені наголосити, що ворог дуже прагне зірвати цю хвилю мобілізації, так як вважає, що зірвавши її він автоматично отримує перемогу у неоголошеній Україні війні. Тому, на сьогодні, головним завданням державників і патріотів є безумовне забезпечення проведення четвертої хвилі мобілізації в обсязі передбаченому мобілізаційними планами, однак і з суворим дотриманням рівності прав громадян при здійсненні мобілізації – що вже є проблемою, так як до нас надходять численні скарги на роботу військових комісаріатів та пропозиції щодо покращення їх роботи і необхідності захисту прав мобілізованих та членів їх родин. 
Зокрема громадяни категорично заперечують (а ми їх підтримуємо) у намаганні розділити громадян за майновим цензом (що недопустимо) – давши змогу матеріально забезпеченим громадянам фактично відкупитись від виконання конституційного обов’язку по захистові Держави, внісши певні грошові суми до державного бюджету. Люди вважають, що це несправедливо і не прийнятно, так як всі громадяни рівні, а отже повинні бути рівними і перед лицем можливої смерті на полі бою. 
Громадяни позитивно сприйняли ініціативи Президента України П.О.Порошенка щодо збільшення розмірів грошового забезпечення учасників бойових дій та стимулів за особисті визначні досягнення по ліквідації ворога та його бойової техніки – однак люди скаржаться і наполягають на тому, що крім всього іншого вони потребують просто людського відношення до себе, а не так, як у Вінницькому ОВК, коли переступивши поріг військомата ти перетворюєшся з громадянина на безправну тварюку. Таке відношення відбиває не лише бажання послужити рідній Вітчизні, а й викликає негативний спротив проти встановленого порядку і системи, та бажання протидіяти воєнкоматівським держимордам. Дійшло до того, що люди ставлять питання собі і нам – а чи не зумисно це робиться? Чи таки не з ціллю зірвати мобілізацію? І чи не п’ята колона льє воду на кремлівський млин, використовуючи старі кадри системи Януковича? В підтвердження наводять факти, зокрема, щодо Військового обласного комісара полковника Долгашова Г.В. та його заступника Дзигаленка М.Д., які були помічені у зловживанні службовим становищем, перевищенні влади та посадових повноважень, хабарництві ще в 2013 році, однак до кримінальної відповідальності не були притягнуті, так як нібито кримінальну справу щодо них було закрито за вказівкою з Адміністрації Президента В.Ф.Януковича. На підтвердження такої версії і такого зв’язку свідчить той факт, що дані посадові особи (очевидно відпрацьовуючи попередньо надані індульгенції від кримінального переслідування) - на виконання телеграми «Буран» (термінова) від 28.01.2014 р., за підписом в.о. начальника Генерального штабу міністерства оборони генерал-лейтенанта Думанського, давали розпорядження та зганяли на термінові збори офіцерів з метою забезпечення прийняття звернення до президента України Януковича про необхідність введення надзвичайного стану – що очевидно вже тоді було державною зрадою, то що ж від них можливо чекати і сьогодні? Люди говорять - як мінімум зриву мобілізації, про що свідчить кримінальна справа щодо 300 незаконнокомісованих в останній період військовозобов’язаних. І з них 100 офіцерів. 
То де правда? То де справедливість? То де закон?
Виходячи з вищевикладеного, та з ціллю ліквідації п’ятої колони і тяжких наслідків правління режиму Януковича, зміцнення обороноздатності Держави, а також забезпечення дотримання прав і свобод громадян України вимагаємо:
1.Забезпечити рівність прав громадян України на виконання священного конституційного обов’язку щодо служби у Збройних силах України через недопущення введення державної системи відкупу від служби в армії.
2.Звільнити з займаних посад Військового обласного комісара полковника Долгашова Г.В. та його заступника Дзигаленка М.Д. та притягнути їх до кримінальної відповідальності, поновивши розслідування про їх злочини вчинені у 2013 році, що зареєстровано по заяві про злочин у журналі єдиного обліку Вінницького ВМВ УМВС України у вінницькій області за № 2621 від 03.10.2013 р., а також за вчинення державної зради за виконання злочинного наказу від 28.01.2014 р. в.о. начальника Генерального штабу міністерства оборони генерал-лейтенанта Думанського та вчинення дій по проведенню зборів офіцерів з ціллю прийняття звернення до президента України Януковича про необхідність введення надзвичайного стану.
3.Провести перевірку всіх медичних висновків військових лікарських комісій воєнних комісаріатів у Вінницькій області за 2014-2015 рр. на підставі яких комісувались військовозобов'язані та підтвердити, чи скасувати висновки даних комісій. Притягнути до відповідальності винних у фальшуванні висновків комісій.
4.В разі виявлення невідповідності висновків військових лікарських комісій на підставі яких комісувались офіцери, та при встановленні змови і злого умислу між лікарськими комісіями та комісованими офіцерами щодо звільнення останніх від проходження служби – притягнути винних до кримінальної відповідальності, а також, додатково, щодо незаконно комісованих офіцерів – позбавити їх офіцерських звань і державної військової пенсії та призвати до ЗС України рядовими.
НЕ ДАМО ЗЛОЧИНЦЯМ ЗІРВАТИ МОБІЛІЗАЦІЮ! ВСІ НА ЗАХИСТ ДЕРЖАВИ!
ГЕТЬ П'ЯТУ КОЛОНУ ЗІ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

Керівник Політичної референтури 
Правого сектору Вінниччини 
Володимир Іващенко

Керівник Вінницької обласної організації
Політичної партії «ПРАВИЙ СЕКТОР» 
Наталя Пульнікова

#ПравийСектор #Вінниця #мобілізація
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.