Грецiя повинна стати федеративною !

29 січня 2015, 16:22
Власник сторінки
голова Центру досліджень політичних цінностей
0
252

Зробив заяву щодо необхiдностi федералiзацї Грецiї.

Щодо заяви мiнiстра закордонних справ Греції, який виступив за федералiзацiю України. 

Я роблю заяву-виступаю за федералiзацiю Грецiї. 

Нагадаю, що Грецiя вже довгий час блокує навіть назву сусідньої держави "Македонiя," вимагаючи,щоб її називали "республіка Скоп'є"(за назвою столицi) , через що частина європейських країн називає Македонiю "колишньою югославською республiкою Македонія". 

А справа в тому,що в самій Греції є історична провінція "Македонія", і Грецїя боїться,що країна з аналогічною назвою може мати територальні претензії до неї. 

Тим бльше, що в рiзних регiонах Грецiї, i зокрема на півночі Греції зосереджені компактні поселення слов'янського(помаки, македонці,болгари) населення, компактні поселення румуномовних мегленiтiв, волохiв,аромунiв, а також-туркiв, албанцiв та iнших.

Як громадський і політичний діяч роблю офіційну заяву: враховуючи неоднозначний історичний досвід земель, які нині входять до держави під назвою "Греція" вважаю,що найкращий устрiй для цієї держави-стати федеративною державою.

P.S. Чітко знаю,куди тепер нікому не радитиму їздити у відпустку-до Греції.До побачення, Греціє!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.