ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛ.

27 січня 2015, 17:21
Власник сторінки
відеограф
5
286
ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ ЩОДО  ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛ.
Н. Пульникова Голова ВОО "ПРАВИЙ СЕКТОР",з провідником Дмитром Ярошем.

Протягом тривалого часу у Вінницькій області діє організована група псевдо патріотів під керівництвом Бориса Пасіченка та Олександра Толмачева.

№ 04-пр від 27.01.2015 р. 
1.Президенту України П. #Порошенку .
2.Міністру МВС України А. #Авакову . 
3.Голові Верховної Ради України В. #Гройсману .
4.Депутату Верховної Ради України, Провіднику ПРАВОГО СЕКТОРУ Д. #Ярошу .
5.Депутату Верховної Ради України, командиру Добровольчого батальйону «ДОНБАС» С. #Семенченку .
6.Керівнику Вінницької крайової команди #УНСО та Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області С. #Чумаку .

ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ВІННИЧЧИНИ ЩОДО 
ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ 
ВНАСЛІДОК ДІЯЛЬНОСТІ БАНДФОРМУВАНЬ.

Шановні високопосадовці та командири!

Протягом тривалого часу у Вінницькій області діє організована група псевдо патріотів під керівництвом Бориса Пасіченка та Олександра Толмачева. Група в основному займається незаконним збагаченням, вчиняючи рейдерські захоплення власності. Вищевказана діяльність здійснюється іменем революції, з застосуванням вогнепальної зброї та від імені: Міністра МВС України А.Авакова (нібито саме він особисто формує з цих товаришів спецпідрозділ Національної гвардії); Семена Семенченка (нібито саме він особисто дав вказівку та інструкторів для підготовки з цих товаришів ще одного підрозділу Добровольчого батальйону « #Донбас »); Добровольчого Українського Корпусу Правого сектору (нібито ці товариші уповноважені представляти #ДУК та#Правий_сектор у Вінницькій області). Однак під час безпосереднього вчинення незаконних акцій Пасіченко та Толмачев систематично вводять в оману скривджених ними громадян і підприємства, повідомляючи останнім неправдиву інформацію про те, що вони уповноважені на незаконні дії Чумаком та Правим сектором (про ці випадки ми неодноразово повідомляли владу і громадськість та ставили вимогу перед групою Толмачева – не використовувати Правий сектор (так як вони не мають ніякого відношення ні до Правого сектору, ні до Добровольчого Українського Корпусу Правого сектору) для залякування громадян і влади та прикриття вчинення кримінальних дій. 

Однак нас ніхто не почув. А тому ситуація в краї продовжує загострюватись та знаходиться на межі кровопролиття, так як безкарність породжує ілюзію вседозволеності, про що свідчать наші попередні заяви з цього приводу, та заяви громадян, які надаємо до цієї заяви – і просимо відреагувати на викладені факти в відповідності до чинного законодавства і Конституції України, а також прийняти всі необхідні міри для припинення протиправної діяльності кримінальних елементів, забезпечити вінничанам мир і спокій, забезпечити захист наших життя і здоров'я.

Також просимо А.Авакова, Д.Яроша, С.Семенченка, С.Чумака – надати нам відповідь: чи мають вони відношення до діяльності групи Толмачева, чи уповноважували її діяти від свого імені та очолюваних ними організацій, чи є дана група законним військовим формуванням?

Додатки:
1.Копія заяви керівника Вінницької обласної організації ПП ПРАВИЙ СЕКТОР Н.Пульнікової начальнику УМВС України у Вінницькій області І.Моренця від 26.01.2015 р.
2.Копія заяви жителів м.Вінниці вул..Тарногродського (90 підписів) до УМВС та УСБУ у Вінницькій області від 26.01.2015 р.

Керівник Політичної референтури 
Правого сектору Вінниччини В. #Іващенко
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.