У Вінниці відбулись загальні збори Крайової команди УНСО

25 січня 2015, 15:26
Власник сторінки
відеограф
0
203
У Вінниці відбулись загальні збори Крайової команди УНСО
Збори Крайової команди УНСО м.Вінниця 24.01.2015 р

24.01.2015 р. в м.Вінниці, під головуванням крайового командира УНСО та батальйону УНСО територіальної оборони Сергія Чумака, відбулись загальні збори Крайової команди УНСО та Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області.

24.01.2015 р. в м.Вінниці, під головуванням крайового командира УНСО та батальйону УНСО територіальної оборони Сергія Чумака, відбулись загальні збори Крайової команди УНСО та Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області.
На загальних зборах обговорені питання суспільно-політичної та військової ситуації в Україні і на Вінниччині, та були вирішені робочі питання щодо діяльності в даній складній обстановці Крайової команди УНСО, принципів формування та функціонування структурних підрозділів Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області, доведені завдання щодо шляхів комплектування і підготовки особового складу та задіяння підрозділів по конкретних напрямках діяльності з ціллю посилення можливостей територіальної оборони Вінниччини, в тому числі: несення служби на блок-постах, проведення контр-диверсійних та антитерористичних заходів, налагодження взаємодії з владою та територіальними підрозділами МО України, УСБУ, УМВС та Державної прикордонної служби України, проведення інформаційно-пропагандивної кампанії серед населення краю по питаннях: залучення широкої громадськості до збереження миру і спокою, посилення пильності та солідарності, сприяння мобілізації до Збройних сил України, в тому числі для проходження військової служби в Гайсинській мотопіхотній бригаді, 54-му, 55-му окремих розвідувальних батальйонах МО України (1-й, 2-й Курінь УНСО) та Добровольчому батальйоні УНСО територіальної оборони Вінницької області.
Крайовий командир УНСО Сергій Чумак урочисто привів до Присяги стрільців і командирів підрозділів УНСО та доповів присутнім інформацію про загальні засади діяльності Крайової команди УНСО, а також визначив пріоритетні напрямки діяльності Організації та її структурних підрозділів на найближчий час і перспективу. Зокрема, він наголосив: «Дуже прикро, що наші прогнози початку літа 2014 року щодо критичного погіршення ситуації в Україні та на Вінниччині збуваються. Відрадно тільки те, що наша позиція і наша діяльність по захистові рідного краю і Держави знаходить розуміння і підтримку, як серед народу, так і влади. Вінничани не хочуть, і не допустять зловісні сили кремлівського бандитського тероризму на рідну землю. Душі сьогоднішніх невинних жертв Маріуполя – стукають в наші серця. А тому будьмо пильними, будьмо солідарними, будьмо патріотами України – і наша Перемога буде!»
Також до присутніх зі словом звернувся керівник Політичної референтури Володимир Іващенко, який наголосив на необхідності об‛єднання зусиль всіх націоналістичних та патріотичних сил, адже історія, особливо недавня – вчить: тільки в єдності сила, тільки наша єдність змела злочинний режим Януковича, тільки наша єдність проти московського кремля та сепаратистів Донбасу – зупинила крах України як незалежної Держави, тільки наша єдність дасть можливість українцям побудувати власну справжню Українську Україну. Державу справедливості, добробуту і порядку».
Отець Віктор, як капелан Добровольчого батальйону УНСО територіальної оборони Вінницької області, запросив присутніх до спільної молитви, після якої наголосив на необхідності духовного єднання народу українського задля забезпечення миру і спокою та перемоги над віроломним ворогом. «Провидіння Боже є нашим прапором – і Перемога буде!»
Також на загальних зборах Вінницької крайової команди УНСО до слова були запрошені почесні гості: керівник Української Націоналістичної Самооборони (УНСО) Костянтин Вінницький та крайовий командир УНСО Київської області Ігор Тополя, які привітали присутніх унсовців з прийняттям Присяги та доповіли бачення розвитку Організації по напрямках захисту територіальної цілісності і державної незалежності України, побудови Української Самостійної Соборної Держави.
Після отримання командирами підрозділів наказів Сергія Чумака щодо виконання першочергових завдань – загальні збори Вінницької крайової команди УНСО закінчили свою роботу.
Слава Україні! Героям Слава! Слава Нації! Смерть ворогам!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.