Нафтогаз України зливає Сендегу?

25 січня 2015, 13:53
Власник сторінки
юрисконсульт
0
71

Колектив проти Сендеги ?

Практично 70% трудового колективу ДП "Львівгазвидобування" протиперебування на посаді керівника люстрованого громадськістю Олександра Сендеги. Таких результатів було отримано в ході роботи незалежної комісії у складі керівників «Украгазвидобування» із залученням представників «Міненерговугілля», Департаменту економічної, промислової, інформаційної безпеки та управління ризиками НАК «Нафтогаз України», -  завдяки проведенному таємному голосуванню на підприємстві, повідомляють в ГО «СПАС».

Відповідного листа днями було отримано головою ГК «Платформа вільних людей» для інформування всіх заявників, щодо люстрації керівників Львівських газопромислових управлінь.

Нагадуємо, раніше ініціативна група громадських сил Львівщини ГК "Платформа вільних людей". виступала з вимогою люстрації керівників газопромислових управлінь ДП "Львівтрансгазу" Леоніда Мельника та ДП "Львівгазвидобування" Олександра Сендеги. Були проведені публічні акції з громадської люстрації, голодування і особисті прийоми у голови Львівоблдержадміністрації Олега Синютки.

Директора Любомира Мельника, під тиском громадськості було таки звільнено.

 «Із змісту листа стало відомо про роботу комісії «Нафтогаз України». І хоч висновки комісії не є прийнятні на всі 100%, все ж проведене таємне опитування колективу ДП "Львівгазвидобування" це об’єктивний результат. Тепер зрозуміло, що Олександра Сендегу не підтримує не лише громадськість, а і співробітники.

Що стосується керівника ДП "Львівтрансгазу Леоніда Мельника, то виголошена йому догана пішла таки на користь. Станом на сьогодні Мельника звільнено, натомість призначено іншого керівника – Василя Тюшка.

Також мені хотілося б додати, що є наразі непідтверджена інформація, стосовно того, що Леоніда Мельника та Олександра Сендегу мають допитати у справі знищення майна учасників акції безстрокового голодування ГК «Платформа вільних людей». І це ймовірно, оскільки як Мельник, так і Сендега могли бути зацікавлені у такому перебігу подій щодо акції, яка стосувалася їх люстрації»,

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Нафтогаз,Федчишин Андрій
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.