Ангели Революції

16 січня 2015, 18:15
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
33

Сьогодні зачитав з парламентської трибуни імена ВСІХ Героїв Небесної Сотні, кого змогли ідентифікувати


Це треба було зробити давно, але сьогодні були особливі підстави. Не тільки тому, що нині річниця 16 січня, коли ВР прийняла диктаторські закони, через які пролилися ріки крові. А і через те, що парламент нарешті взявся за депутатську недоторканність. Безумовно, її треба скасовувати. Але страшним кощунством по відношенню до загиблих Героїв є нинішня редакція відповідного законопроекту. Перш за все, норма про те, що "депутат не несе юридичної відповідальності за результати голосування...". Це ж повна дурниця! Наша фракція Радикальної партії Ляшка наполягає на тому, що народний депутат ПОВИНЕН нести юридичну відповідальність за результати голосування, які призвели до трагічних подій. Адже у нинішній редакції парламент по суті може подарувати індульгенцією тим, хто голосував за криваві закони 16 січня, через які загинули Люди, чиї імена я зачитував з трибуни, аби нинішні депутати пам'ятали про їх подвиг. І більше того - така редакція може створити небезпечний прецендент на майбутнє.

Багато з цих прізвищ знаю напам'ять, міг би вивчити до кінця, проте дуже боявся когось забути. А КОЖЕН із них - Герой. Небесна Сотня - звучить красиво, але абстрактно. У КОЖНОГО з них було ім'я і прізвище. У КОЖНОГО залишилися рідні і близькі, яким вже не повернеш тих, хто віддав своє життя за Украіну. Зобов'язуюсь вивчити всі прізвища. Вважаю, що так має зробити кожен українець. Ангели Революції з неба дивляться на нас. Хай частіше чують свої імена. І головне - хай їх подвиг ніколи не буде марним. Герої не вмирають!


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,герої,революція,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.