Мобілізація заради Перемоги

15 січня 2015, 17:52
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
2
115

Радикальна партія Ляшка проголосувала за затвердження Указу Президента про часткову мобілізацію


Цілком зрозуміло, що агресор може піти у наступ у будь-який момент і ми маємо бути готові до цього. Утім ми наполягаємо на урахуванні наших наступних вимог:

1. Мобілізувати потрібно лише тих, у кого є відповідний досвід. Ми не повинні свідомо вести на смерть молодих і недосвідчених хлопців.

2. На фронт повинні іти лише патріоти і добровольці. За вуха нікого тягнути не треба. Толку від таких вояк, які не хочуть захищати Україну, все одно не буде.

3. Ми вважаємо, що 25 днів на вишкіл новобранців не достатньо, термін підготовки учасників АТО потрібно збільшити мінімум до двох місяців. Це дозволить уникнути випадкових і безглуздих смертей.

4. Держава повинна забезпечити мобілізованих усім необхідним: окрім форми і зброї, усі без виключення військові повинні мати якісні бронежилети, каски, аптечки, медикаменти. Не можна ці питання перекладати на плечі волонтерів, це справа честі для держави!

5. Новобранці мають проходити не лише військовий, але й медичний вишкіл – багато смертей на полі бою можна було уникнути, якби медична підготовка наших бійців була на відповідному рівні. Держава повинна зробити все від неї залежне, щоб зберегти життя наших хлопців!

6. Радикальна партія звернулася із відповідними вимогами до Міноборони, до комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони і буде ретельно слідкувати за ходом їх виконання.

P.S. Сьогодні на засіданні Верховної Ради Олег Ляшко застеріг секретаря РНБО Турчинова: якщо під мобілізацію підпадуть недобитки зі злодійського, проросійського Опозиційного блоку, то в жодному разі не давати їм до рук зброї, дозволити лише окопи копати! Турчинов підтримав.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Турчинов,парламент,Кремль,РПЛ,РНБО,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Путін,війна,агресія,мобілізація,Міноборони,фронт,схід,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.