Звернення ЛОО Української партії «Єдність»

09 січня 2015, 13:16
Власник сторінки
юрисконсульт
0
79

Шановні Українці!

Важке сьогодення простого українця є платою за нерозважливе ставлення людей до політики в минулому. А більшість політиків в Україні і є її минулим. Ми дали їм можливість на участь в управлінні державою, натомість, сьогодні вони забирають шанси у України. Забирають шанси у наших дітей на життя у власній оновленій державі, в країні без корупції, без політичного лицемірства, без наруги і спекуляцій над власним народом.

Так, сьогодні країною керують олігархи та великі капітали. Для підживлення своїх інтересів, вони забезпечили доступ до державного бюджету. Вони підкуповували мовчанку народу дрібними соціальними подачками або обіцянками реформ, обіцяли рай на землі.

Разом з вами, хочемо об’єднати людей, які вирішили діяти, а не мовчати. Говорити власними справами і виконувати обіцяне, бути чесними перед собою і людьми, жити в Україні і захищати її, змінювати свою країну на краще на спільне благо всього народу. Кожен із нас має силу і талант у своїй сфері. Наші завдання прості – знайти однодумців і об’єднати їхні зусилля. З цих людей, спільно і сформуємо українську еліту, яка потрібна нашій державі.

Також, прийміть щиросерді поздоровлення з нагоди Різдва Христового та Нового року! Бажаємо вам доброго здоров’я, удач та щедрот від долі, оптимізму та творчої наснаги, мудрості та духовної сили. Нехай Новий рік і Різдво Христове увійдуть у ваші оселі з добротою та радістю, принесе добробут, успіхи та процвітання!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.