Розкол УНСО та «Правого сектора»,прокоментував Сергій Чумак

06 січня 2015, 14:30
Власник сторінки
відеограф
0
275
Розкол УНСО та «Правого сектора»,прокоментував Сергій Чумак
лідер «Правого сектора» Вінниччини Сергій Чумак зауважив, що обласна організація працює з УНСО по-старому.

Напередодні Нового року Громадська організація «Українська націоналістична самооборона» (УНСО) офіційно заявила, що «з липня 2014 року УНСО не має відношення до політичної партії “Правий Сектор”».

– Обласна організація з приводу цих заяв ще не приймала рішення. Наші активісти, члени організації, дуже тісно переплетені і з «Правим сектором», і з УНСО. Тому що «Правий сектор» будувався у Вінницькій області саме на базі УНСО. Якихось однозначних рішень ми ще не прийняли, – сказав Чумак.

– УНСО – це більше військові люди, а «Правий сектор» – це більше політичні активісти, які навіть за своїми фізичними якостями не завжди можуть бути в УНСО. Це не можна назвати розколом. Річ у тому, що в свій час, коли «Правий сектор» став політичною партією, була партія УНА. Тобто партійна структура належала унсовцям, власне. І коли об’єдналися певні громадські і політичні сили в одну партію, – було обрано керівний склад у вигляді проводу. Від УНСО туди входила певна кількість людей, які представляли наші інтереси в партії. Але враховуючи, що Сашка Білого вбили, а Миколу Карпюка викрали, ми втратили частину керівництва. Чомусь так сталося, що саме нашу сторону відсунули від прийняття важливих рішень. Але, у нас в Вінниці ніколи не було таких проблем, – розповів Сергій Чумак «Інформаційній Вінниччині».




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.