Чи пов'язані події у Вінниці 6 грудня із агентами СБУ часів Януковича? Джерело:

22 грудня 2014, 14:34
Власник сторінки
відеограф
1
38
Чи пов язані події у Вінниці 6 грудня із агентами СБУ часів Януковича? Джерело:
І справді, знаходимо чимало дивного у всіх згаданих подіях. Хоча б взяти ось це фото зроблене кореспондентами ресурсу "Вінниця ОК"

Нещодавні події, що відбулися у Вінниці, а саме силове протистояння під стінами Вінницької ОДА 6 грудня та мітинг на якому свободівця Олексія Фурмана "рекомендували" на посаду губернатора Вінницької області, багатьох змусило задуматися, а чи справді подібні дії мають місце сьогодні і чи лише революційними гаслами керувалися учасники цих резонансних акцій? Джерело: http://vinbazar.com/news/nshe/chi-povyazani-podiyi-u-vinnitsi-6-grudnya-iz-agentami-sbu-chasiv-yanukovicha

Чому плакати "Хмельниччина за люстрацію" розгорнуті під стінами Вінницької облдержадміністрації? Ось, що про це пише "Українська правда": "Згодом виявилось, що значна частина тих, хто штурмував будівлю, - не місцеві. Вони навіть не заперечували журналістам, що приїхали з сусіднього обласного центру Хмельницький. Свої дії варяги чітко координували із лідером вінницької "Свободи" Олексієм Фурманом".   Як повідомляє сайт “Незалежний громадський портал”: "Хмельницький “десант” нарахував кілька десятків активістів. Одним з організаторів виступила член хмельницької Ради “Майдану” Наталія Вишнівська. За її словами, таким чином вона відгукнулася на прохання вінницького майданівця Воєводіна стати на захист голови Вінницької облради Сергія Свитка". Тобто активним ядром у подіях під стінами ОДА були не лише вінничани, а й приїжжі свободівці із хмельниччини.    А тепер найцікавіше   Ще у лютому Геннадій Москаль оприлюднив документи у яких наводяться позивні агентурної мережі СБУ часів Януковича до якої входили активісти регіональних осередків "Батьківщини", "УДАРу", "Свободи" та громадських організацій. Ці особи мали співпрацювати із спецслужбами та дескредетувати "Євромайдан" у Києві. Про це, зокрема, повідомляло всеукраїнське видання Тиждень.ua.

Коротко підрезюмуємо  Коли при владі ще був Янукович, а Службу безпеки України очолював вірний йому Олександр Якименко (сьогодні переховується в Росії, йому інкримінують державну зраду) на спецслужби працювали певні активісти регіональних осередіків "Батьківщини", "Свободи", "УДАРу". Про це свого часу повідомив Москаль, оприлюднивши документи із позивними цих "свідомих громадян". Згодом, він обіцяв розкрити прізвища цих людей, якщо цього не зробить СБУ на чолі з Наливайчинком, але далі обіцянки справа не пішла.    Замість епілогу:   1. З часу Євромайдану активісти у Вінниці не змінилися. 2. У подіях 6 грудня брали участь "хмельницькі свободівці", які координували свої дії із лідером вінницької "Свободи" Олексієм Фурманом". 3. 7 грудня на віче, що проходило у Вінниці під прапорами "Свободи", Олексія Фурмана запропоновано на пост голови Вінницької ОДА. 4. Одним із агентів на Вінниччині, що працював на СБУ Януковича, був член ВО "Свобода" із позивним "Скромний".   У матеріалі наводяться виключно факти, взята із різних незалежних джерел. Посилання на них надаються

Джерело: http://vinbazar.com

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.