Вітаю всіх з Днем Святого Миколая

19 грудня 2014, 16:56
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
95

Вітаю всіх з Днем Святого Миколая

Шановні співвітчизники!
Дорогі діти!
Шановні дорослі!
19 грудня християнська Україна святкує день Святого Миколая Чудотворця.
День Святого Миколая має релігійне коріння і традиції святкування, вироблені в народі століттями. Православні вшановують святого Миколая, відомого багатьма дивами, 19 грудня. Його називають наслідувачем святого життя Христа і носієм чесноти. Це світле і радісне свято, яке приходить до нас як добра зимова казка, сповіщаючи наближення Нового року та Різдва Христового. Воно дарує вірі в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в наші душі почуття надії. Вітаю всю Україну з Днем Миколая. Це — наше свято, добре і щасливе, яке єднає всіх нас в єдину і велику українську родину!
Ще здавна існувало повір’я: якщо в ніч на Святого Миколая загадати бажання, але воно має неодмінно бути добрим та доброзичливим – то Святий його обов’язково виконає. Усе життя св. Миколая – це нескінченні благодіяння і чудеса, подані стражденному людству. Він покровитель землеробства і скотарства, господар земних вод, заступник від бід і напастей, помічник у найважчих справах і обставинах. Він швидко з’являється скрізь, де потрібна його допомога. І нині він приходить до тих, хто кличе його допомогти і заступити від біди. Чудес його не злічити. Усе життя Чудотворця було позначено любов’ю до ближнього. Навіть смерть не перервала його благодатних справ, його чудеса звершаються повсякчас.
Вірю, що Святий Миколай завітає до кожної домівки і сповнить великою радістю всіх українських дітей.
Я дуже хочу, щоб Святий Миколай приніс мир у наші домівки та серця, злагоду й благополуччя, великої духовної благодаті, здоров’я і щасливу долю, оберігав всіх нас протягом всього життя.
Миру, щастя, добра й злагоди Вам та Вашим родинам!
З повагою,
Юрій Кармазін

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.