На блок-посту було затримано транспорт із значною кількістю наркотичної речовини

18 грудня 2014, 20:12
Власник сторінки
відеограф
0
35
На блок-посту було затримано транспорт із значною кількістю наркотичної речовини

це сталося в ніч з 17.12 на 18.12.2014 р., на одному з блок-постів міста Вінниці.

Вінничани та гості нашого міста могли спостерігати останніми ночами злагоджену роботу блок-постів навколо Вінниці.

Багатьох здивувала надзвичайна пильність та скрупульозність вартових вінницького спокою, з якою вони ставились до виконання своєї роботи. І не дивно, адже це спільно з співробітниками#ДАІ бійці Добровольчого батальйону#УНСО територіальної оборони Вінницької області здійснювали чергування в нічний час. 
В результаті такої співпраці міліціонери отримали необхідну підтримку, а унсовці на практиці закріпили отримані теоретичні знання. Доцільність такої співпраці очевидна – в разі необхідності посилені пости спроможні виконати поставлені завдання по контролю за переміщенням транспортних засобів та запобігти і припинити можливі злочини. 
Зокрема, в ніч з 17.12 на 18.12.2014 р., на одному з блок-постів було затримано транспорт із значною кількістю наркотичної речовини.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.