Фурман причетний до земельних оборудок на території Вінницької дитячої лікарні?

15 грудня 2014, 19:12
Власник сторінки
відеограф
0
37

Голова Вінницької обласної ради Сергій Свитко звернувся до прокурора Вінницької області В’ячеслава Соколового з проханням перевірити законність відчуження земельних ділянок на території Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні, до якої може бути причетний "народний губернатор" бунтівників-захоплювачів будівлі Вінницької облради Олексій Фурман, пише Вінниця Daily

Як повідомляє прес-служба облради, в грудні 2003 року Вінницька міська рада ухвалила рішення у відповідності до якого обласна дитяча клінічна лікарня отримала Державний акт на право постійного користування земельною ділянкою (№ЯЯ015041 від 28.12.2004 р.) за адресою: м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 108. При цьому, в цьому акті вже була вилучена земельна ділянка площею 650 кв. метрів, яку пізніше екс-головний лікар Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні Тетяна Антонець на користь приватного підприємства "Капітан-Т".

Але цікавим фактом, який "забув" вказати колишній прес-секретар вінницької "Свободи", а нині - прес-секретар голови облради Сергія Свитка Володимир Барцьось, що з 2002 по 2006 рік (тобто у той час, коли відчужувалась земельна ділянка у дитячої лікарні), Олексій Фурман був депутатом Вінницької міської ради. І навіть більше - він очолював земельну комісію міськради, без згоди якої не приймається жодне земельне питання у Вінниці.

Тож, головний вінницький "свободівець", який зараз так "завзято став боротися з несправедливістю", ще 10 років тому не відмовляв собі в участі у земельних оборудках. І напевно, не просто "за красиві очі".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.