Навіщо свободівці дурять вінничан?

15 грудня 2014, 19:09
Власник сторінки
відеограф
0
36

Зараз вінничан намагаються переконати, що не було ніякого штурму та захоплення ОДА, то просто сторонники Свитка яких він збирав для підтримки з усіх районів та інших областей так мирно протестували.

Але їх дуже образили тим, що не пустили на сесію до депутатів - з залізними прутами, фінками, димовими шашками, петардами, газовими балончиками, бітами та всім іншим, що вони не встигли продемонструвати під час силовоі акції.
Вони виключно криком та патріотичними гаслами розбили вікна та двері, силою незламного духу травмували 10 правоохоронців, комунальники напередодні випадково забули в кабінеті губернатора сміттєвий бак, а портрет Президента сам впав на землю.
Але цього йому виявилось замало, він так розлютився, що сам себе побив, порвав, потім зробив паузу, дочекався російських ЗМІ і заспівав про себе пісеньку.
Ніяких російських спецслужб в місті не було і вони ніяк не причетні до того, що сталось. То місцеві розбещені депутати захотіли екстремальних розваг, вони самі себе штурмували і платили гроші хмельницьким найманцям за сеанс садо-мазо.
Терорист ЛНР затриманий СБУ на наступний день просто почув, що в Вінниці на Урожаї дуже сало смачне продають, вирішив мотнутись - бо за@бали ті Гради без хохляцього сала, журналісти лайфньюз приїхали за пару днів до штурму випадково, на день народження Чорноівана або спеціалістки по феншую Маліновської.

Не було проголошення ніякої Народної Ради, це просто було групове селфі для всеукраїнського конкурсу криміналістичноі фотографії, і звісно ніякого обрання народного губернатора теж не було, не було , не було, не було, не було, не було, не було - каже щодня Фурман і телевізор.
повідомляє 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.