«Орденована» Росією журналістка «LIFENEWS» приїхала у Вінницю Майдан паплюжити

12 грудня 2014, 15:54
Власник сторінки
відеограф
0
59
«Орденована» Росією журналістка «LIFENEWS» приїхала у Вінницю Майдан паплюжити

У середу, 10 грудня, представники Правого сектору впіймали на Вінницькому вокзалі двох журналісток, які збиралися сідати на київський потяг після вдало відзнятого «сюжету». Дівчата, які представлялися кореспондентами «EURONEWS», насправді виявилися журналістами пропагандиського російського каналу «LIFENEWS».


Однією із журналісток була Жанна Карпенко, котра за «імперський сюжетик» про захоплення Криму отримала в Росії медаль «За заслуги перед Отечеством» I ступеня. Схожий сюжет вона хотіла зробити і про Вінницю, збирала негатив про події 6 грудня у Вінниці.
На журналісток правоохоронці натрапили випадково. Дівчати написали англійської мовою листа голові Вінницької ОДА, представилися кореспондентами французького каналу «EURONEWS», і попросили надати коментар з приводу подій у місті.  Це привернуло увагу Вінницьких ЗМІ на журналісток, котрі ще з понеділка перебувають у місті. 

Після бесіди представники ПРАВОГО СЕКТОРУ кореспонденток відпустили.

Загалом, в Україні зараз знаходиться близько півтисячі російських журналістів. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.