ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ТА УНСО ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ВИКРИТТЯ КРЕМЛІВСЬКИХ АГЕНТІВ

11 грудня 2014, 13:23
Власник сторінки
відеограф
0
90
ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ТА УНСО ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ВИКРИТТЯ КРЕМЛІВСЬКИХ АГЕНТІВ
Отряды УНСО и Правого сектора Винницкой обл.,под руководством Чумака Сергея

№ 100-пр від 11.12.2014 р



10.12.2014 року Правий сектор та УНСО Вінниччини, при допомозі небайдужих вінниччан, викрили діяльність ворожих агентів Кремл
я у Вінниці. 

У період з 08.12.2014 по 10.12.2014 року, представляючись корреспондентами незалежної агенції EuroNews, вони займались збором інформації для підготовки провокативних матеріалів російському інформаційному інтернет-виданню і телеканалу LifeNews.
 
Псевдожурналісти зібрали коментарі вінниччан щодо подій у Вінниці 06.12.2014 року. Їх цікавила інформація виключно на підтвердження можливості початку саме з Вінниці Майдану-2 та чи почнеться він 14.12.2014 року, а також думка щодо обрання «народного губернатора» тощо.

Матеріали щодо діяльності вищевказаних псевдожурналістів передані до правоохоронних органів. 

Позиція Правого сектору та УНСО Вінниччини щодо мінімізації конфлікту різних гілок влади на Вінниччині та організації громадянського суспільства залишається незмінною – тільки діалог та врахування позицій і інтересів всіх сторін і ніякого силового протистояння. Воно на руку ворогу. Вінниччани – мудрі люди і вони не допустять на Вінниччину нецивілізованого та незаконного протистояння. Народна мудрість вчить – краще з розумним загубити, ніж з дурним знайти… Будьте пильні!

Керівник Правого сектора Вінниччини 
та Крайової команди УНСО Чумак С.В.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.