Міністерство магії України інформує

10 грудня 2014, 12:47
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
569
Міністерство магії України інформує

Кабінет барона Мюнхгаузена, міністра магії, розташований в чорній дірці. Туди стікаються кредити МВФ та тридцятина з доходів фізичних осіб.


Міністерство магії створено буквально вчора. Але завдяки бурхливій діяльності нового міністерства Україна вже застрахована від дефолту. Бо державний бюджет та національну ідею прийняв на відповідальне зберігання департамент чорної дірки під особистим контролем міністра. Ви коли-небудь чули, щоб чорна дірка оголошувала дефолт? Такі випадки космосу невідомі!

А почалося все з ребрендингу. Янукович обіцяв створити міністерство магії за англійським зразком, проте замість справжньої євроінтеграції планував у своєму міністерстві розводити кошенят, єдинорогів та страусів для Межигір'я. Такий корупційний гламур з блискітками прикривав би руйнацію магічного балансу та розпил прадавніх рун. За розробку одного логотипа міністерства невідомому лижному інструктору з Ефіопії заплатили 10 мільярдів євро.


Але прості українські ельфи та барабашки теж хотіли жити не гірше за єдинорогів. Вони вийшли на майдан та начаклували реформи.

Після цього в Україні нарешті з'явилося міністерство магії. Рішенням кадрової агенції "П.О.П." Міністром магії України призначено іноземного фахівця без корупційних зв'язків з реальністю, барона Карла Фрідриха Ієроніма фон Мюнхгаузена.


Міністерство магії України - найбільш чесна і прозора урядова установа. Тисячі управлінців міністерства під керівництвом відомого своєю кмітливістю міністра барона Мюнхгаузена реалізують стратегію реформ та причаровують Європу до України.

Щоб Міністерство магії стало зразковим, найпрозорішим відомством, міністр Мюнхгаузен наказав усім підлеглим носити капелюхи-невидимки.

Юрій Стець, колега барона по Кабміну, став першим почесним невидимкою.


Наш девіз – "Реформи з капелюха!". А хто в Кабміні не вміє чаклувати, хай ті псевдореформатори лізуть назад до капелюха, з якого їх витягнули.


Міністр Мюнхгаузен має план та стратегію, як до 2020 року вирішити всі проблеми в державі. Наприклад, щоб підняти економіку, треба лише трохи почаклувати з доларом.


Щоб наповнити бюджет, достатньо почаклувати з податками.


Очоливши Міністерство магії, барон Мюнхгаузен оголосив війну Росії та її агентам, які критично ставляться до магії майдану. Лише вороги народу та московські провокатори можуть сумніватися у реальності українського євроінтеграційного дива.

Пан барон обіцяє жорстоко карати різних тварюк за наругу над своїм портретом та іншими державними символами.


Щоб перемогти у війні, фронт потрібно забезпечити достатньою кількістю бойових магів та знахарів. Українське військо дивом переможе, бо Міністерство Магії в кожну частину відрядило Пузатого Пацюка.


Зверніть увагу, що наші магічні характерники харчуються виключно українськими галушками. Якщо не буде галушок, не буде і перемоги. Просимо волонтерів надсилати галушки вагонами до Міністерства магії України.

Слава Україні! Слава магії!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,магия,реформы,Политическая сатира,гумор,Юрий Стець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.