ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ТА УНСО ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В ВІННИЦІ.

06 грудня 2014, 18:54
Власник сторінки
відеограф
1
222

Правий сектор Вінниччини

№ 96-пр від 06.12.2014 р. 


ЗАЯВА ПРАВОГО СЕКТОРУ ТА УНСО ВІННИЧЧИНИ ЩОДО ДЕСТАБІЛІЗАЦІЇ СИТУАЦІЇ В ВІННИЦІ.

Не дивлячись на неодноразові намагання ненависника Вінниці та вінничан кремлівського керманича Володимира Путіна – патріотичній Вінниччині та владі вдавалось нейтралізувати ворожі прояви - і #Вінниця, чи не єдина в Україні, залишалась еталоном стабільності і правопорядку. До сьогодні…

Сьогодні пролилася кров. Кров тих, хто ще вчора стояв по одну сторону Майданівських барикад, а сьогодні були, очевидно, що штучно, розведені по різні сторони…

Не даємо правову оцінку даної критичної ситуації, так як на даний час можливо дати лише оцінку політичну, виходячи з наступного:

1.Кому і навіщо вигідно зіштовхнути лобами вінничан у нашому власному домі? – очевидно, що не нам вінничанам.

2.Хто і навіщо завіз в Вінницю активістів з Хмельницького і Донецька? – очевидно, що не патріоти Вінниччини.

3.Хто і навіщо з легітимного голови обласної ради створив образ порушника Конституції і Закону? – очевидно, що не Вінницький Майдан, який навесні 2014 р. підтримав кандидатуру С.Свитка на посаду голови Вінницької обласної ради.

4.Хто і навіщо сьогодні фактично влаштував полювання на голову Вінницької ОДА А.Олійника, який одночасно є і керівником територіальної оборони Вінницької області? – очевидно, що не ті вінничани, які зі всіх сил надають підтримку нашим бійцям в зоні АТО та укріплюють територіальну оборону Вінниччини.

5.Хто і навіщо «ввів» в Вінницьку область колосальні кошти для вчинення дій направлених на дестабілізацію ситуації в краї та використав їх за бандитським призначенням? – очевидно, що не патріоти, які були активними учасниками Революції гідності та приклали максимум зусиль до повалення бандитського режиму Януковича.

До тих пір, поки ми не отримаємо ясних і чітких відповідей на дані питання – Правий сектор і УНСО Вінниччини приведений до бойової готовності, та настійливо рекомендує сторонам конфлікту негайно сісти за стіл переговорів та повернути ситуацію в Вінниці в конституційне поле. Ми готові бути стороною даних переговорів, так як впевнені, що сам процес та результат переговорів дасть відповіді на вищевказані питання, проявить дійсну позицію сторін та забезпечить повернення Вінниці до миру і спокою, забезпечить дотримання прав і свобод вінничан, відіб’є охоту агентам кремля лізти на нашу землю.

Керівник Правого сектору та #УНСО #Вінниччини 
Сергій #Чумак
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.