Ігор Калєтнік: я в Україні і жодних повідомлень від ГПУ ...

06 грудня 2014, 16:47
Власник сторінки
1
39

Ігор Калєтнік: я в Україні і жодних повідомлень від ГПУ про відкриття кримінальних справ я не отримував

У ЗМІ вчора була оприлюднена інформація щодо відкриття кримінальної справи і оголошення в розшук Володимира Олійника та Ігоря Калєтніка, бо вони перебувають закордоном.

У відповідь, Ігор Калєтнік надіслав відкритого листа редакціям засобів масової інформації зі спростуванням наклепу на нього. Він запевняє, що перебуває в Україні і жодної повістки від ГПУ не отримував ні нарочно, ні поштою, ні по телефону. Про всі слідчі дії дізнається виключно з Інтернету! Та звертається до Генерального прокурора Яреми прикоротити займатися політичним переслідуванням.

Наводимо повний текст листа:

Ознайомившись із черговою заявою Генеральної прокуратури України, щодо оголошення мене у розшук, у зв'язку з тим, що я начебто перебуваю за межами України, хочу наголосити, що це нісенітниця, як і всі попередні заяви вашого відомства!  Наголошую, що я перебуваю на території України! Жодної повістки я не отримував ні нарочно, ні поштою, ні по телефону, який постійно включений та разом зі мною! Про всі слідчі дії щодо мене дізнаюсь виключно з  Інтернету! У порушення всіх норм, підозру, анонсовану ГПУ, знову ж таки у ЗМІ, мені навіть не намагались вручити! На судове засідання, щодо обрання мені запобіжного заходу, яке провели таємно, не допустили  мого адвоката! Що це за особливе кримінальне провадження по Інтернету?

Я розумію, що Генеральна прокуратура не зацікавлена почути мої свідчення, оскільки всі звинувачення є надуманими, а матеріали кримінального провадження сфальсифіковані! Шановні «особливо важливі» слідчі ніяк не можуть зрозуміти, що я не є  автором законів 16-го січня та їх ініціатором! Я, виключно у межах обов'язку головуючого, на пленарному засіданні ВРУ поставив їх на голосування відповідно до Закону України про Регламент! Проголосовані закони були підписані Головою ВРУ та направлені на підпис до Президента України! Більш того, майже всі вони прийняті  новою «демократичною» владою  і вступили в законну силу!

Звертаюсь до Генерального Прокурора України - прикоротіть займатися політичним переслідуванням!

 

З повагою до громадян України,

Ігор Калєтнік

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.