Хто рветься до влади у Вінницькому аграрному?!

27 листопада 2014, 11:23
Власник сторінки
6
113
Хто рветься до влади у Вінницькому аграрному?!

Всі ми були свідками зимових подій у Вінницькому національному аграрному університеті: рейдерське захоплення, незаконні збори колективу, кидання гранат під ноги студентам, підпал навчальних корпусів..

Всі ми були свідками зимових подій у Вінницькому національному аграрному університеті: рейдерське захоплення, незаконні збори колективу, кидання гранат під ноги студентам, підпал навчальних корпусів і т.д.

Всі ці дії були нічим іншим як спробою вернути старому керівництву вузу владу у свої руки під шумок Майдану.

Так і тепер, не встигли оголосити вибори на посаду ректора ВНАУ, як почалось – постійні публікації із звинуваченням деканів, викладачів, лаборантів і т.д. у всіх смертних гріхах, що все не те і все не так. Почали придумувати неіснуючі зібрання і якісь рішення тощо. Аж поки не зрозуміли хто ж так паскудить імідж престижного вузу. А все ті ж самі. Ті, хто «славився» при колишньому ректорі Середі своїми корупційними схемами і приносив в общак найбільшу мзду.

І хто б ви думали – права рука Середи – Тодосійчук  Володимир Леонідович – бувший проректор по виховній роботі при Середі.

Зараз Тодосійчук В.Л. – кандидат педагогічних наук, професор кафедри адміністративного менеджменту та альтернативних джерел енергії. Виникає питання: за які заслуги Тодосійчук – кандидат педагогічних наук перебуває на посаді професора, якщо не є доктором наук і читає економічні дисципліни, будучи кандидатом педагогічних наук. Як він отримав звання професора, коли в своєму житті не прочитав жодної лекції. Всі лекції замість Тодосійчука читає його дружина. Це пряме порушення не лише дій нового Закону «Про вищу освіту», а й норм старого закону.

Та всім відомо як зайняв посаду професора Тодосійчук – ще при Середі виклянчив, але доки буде тривати така несправедливість і одним можна буде все, а іншим – дій по закону.

Тодосійчук відомий всім величезною любов’ю до грошей і розкішного життя. Він побудував трьохповерховий палац у царському селі – Агрономічному за часів правління Середи. І за дивним збігом обставин, цей маєток з такого самого кирпіча, як і гуртожитки університету. Саме цим він з Середою може пояснити чому так і не добудували один із гуртожитків.

Він має у своєму розпорядженні цілий автопарк елітних авто – сам їздить на новенькому volkswagen passat, дочка – на джипі toyota rav4, син – на новенькій toyota camry. Звідки такі кошти у простого викладача, чи може чиста зарплата дозволяє жити у такій розкоші.

Та це ще не всі гріхи «святого» Тодосійчука. Він полюбляє пригати в гречку. Ще коли ректором був Середа, він у театр ходив у супроводі кількох молодих студенток. Вольяжно обіймаючи за талії дівчат заходив у зал театру і сідав на перший ряд. Дівчата з окружної і цілодобових саун і досі знають його як постійного клієнта. Серед студентів навіть йому прізвисько дали «Жофрей», пам’ятаєте – з серіалу «Анжеліка». Бо п’яним із студентками попав раз у аварію, машину побив вщент, але купив нову. Проте, після тієї аварії почав шкутильгати, але від любові до дівчат не відмовився.

І це людина, яка відповідала за виховання молоді?!

Мало того, що він брав шалені на той час суми за вступ до вузу з кожного учасника художньої самодіяльності та й з простих людей. Він також налагодив цілий корупційний ланцюжок по поселенню в гуртожитки – гуртожитки ділив на «елітні» для крутих дітей і простих. У елітних – жили дітки з хорошим достатком батьків. Такси були від 100 до 500 $ і це в які часи, по скільки тоді був долар. Для довідки: у елітному 4 гуртожитку 520 місць. Якщо хотів поселитись сам і не платити – такий варіант не проходив, студенти тижнями чергували у нього під кабінетами, просили, що у них нема коштів. З таких він брав, як-то кажуть, натурою – дівчат примушував до інтиму, або привозити йому м'ясо, яблука і т.д.

Ось так жилось при Середі. Схеми прості і налагоджені були як годинниковий механізм.   

Та це ще не все. Тодосійчук, який має такий маєток, отримав від університету безкоштовно трьохкімнатну квартиру і це тоді, коли сім’ї молодих науковців роками стоять у чергах за житлом.

Його два племінники, які не працюють в університеті, мають цілий поверх у гуртожитку Технолого-промислового коледжу ВНАУ. Захопили цілий поверх, а студенти по четверо туляться в кімнатах.

Також Тодосійчук повлаштовував всю свою сімю на роботу в університет. Його дочка – викладає, дружина – теж. Син, який є розумово відсталим і має вади слуху – працює у комп’ютерному центрі. І його прилаштував. Всі скаржаться чому мають виконувати роботу за його полудурка?! З сином взагалі є ще одна цікава історія – Тодосійчук за гроші оженив його на одній із студенток. Ми навмисно не будемо говорити прізвище, щоб не нашкодити. Дівчинка непогана, добре навчалась. Пожили вони не довго, народилась дитина і розлучились. Весь факультет був заручником процесу розлучення. Тодосійчук навіть дитину хотів відібрати. Ну це їхнє особисте, але один факт просто обурив весь професорсько-викладацький склад. Тодосійчук сказав, що ця студентка не зможе навчатись у ВНАУ, коли він тут працює.

Він і зараз ходе по викладачах і каже, щоб «валили» на сесії таку-то студентку. Доки буде тривати свавілля Тодосійчука?! Чому через його амбіції має страждати невинна дитина?!  

От вам і розгадка свіженьких новин проти ВНАУ і всього колективу, бо хтось просто і банально захотів повернути всі свої афери назад. Звертаємось до таких людей як пан Тодосійчук, схаменіться і зрозумійте, що люди змінились, що вже не буде так, як було. Як би ви б не тиснули, але люди хабарі вам вже не носитимуть, вони вже стали інші. Не дамо таким горе-керівникам управляти університетом і паплюжити його імідж! І ніякі хабарі і домовляння не допоможуть повернути те безчинство, яке було. Годі, терпіти далі цього не будемо! 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.