Новий уряд. Випробування «на міцність»

05 грудня 2014, 12:24
Власник сторінки
0
26

Шлях України, спрямований на вихід з кризи та євроінтеграцію, продовжується. Ще одним кроком до цього є формування нового уряду.

На нього попереду чекає важливе випробовування «на міцність». Адже дуже багато уваги прикуто останнім часом до України, причому уваги не лише українського суспільства, а й всієї світової спільноти.

Щиро вірю, що новий уряд впорається з усіма покладеними на нього завданнями.

Від рівня професіоналізму міністрів залежить ефективність впровадження таких потрібних країні реформ. Те, що в новому уряді зібралися гідні фахівці своєї справи, дає підстави сподіватися на успіх у цьому напрямку.

Як відомо, до нового уряду увійшли троє іноземців. Міністром фінансів у Кабінеті міністрів стала громадянка США українського походження Наталія Яресько, міністром економіки призначений партнер відомої шведської інвестиційної компанії East Capital, громадянин Литви Айварас Абромавічус, а міністром охорони здоров’я став громадянин Грузії Олександр Квіташвілі, який раніше очолював таке ж міністерство у себе на Батьківщині.

Стосовно міністрів-іноземців в уряді останнім часом точиться багато дискусій. Основним аргументом проти цього призначення є, в основному,  питання менталітету.

Досить багато думок лунає з приводу того, що міністрам-іноземцям важко буде втілювати реформи, оскільки не всі їхні стандарти можуть працювати в нашій державі.

Безумовно, певні ризики у цьому є, однак вважаю, що досвід та професіоналізм вищезгаданих міністрів допоможе їм швидко інтегруватися в українське суспільство та у повній мірі виконати свою місію.

Вірю, що цей вибір є вдалим для співпраці та обміну досвідом.

Як відомо, подібну практику використовують багато європейських урядів. В цьому немає нічого виняткового чи надзвичайного. Головне – це результат.

Сьогодні, у такі важкі для країни часи, суспільство очікує від влади рішучих та швидких дій.

Тому наше головне завдання – використати всі можливості, аби надії та сподівання народу були виправдані.

Влада та новий уряд несуть високу відповідальність за долю країни.

Тому зараз важливо не сперечатися, а об’єднати зусилля заради спільної мети, аби Україна нарешті стала сильною процвітаючою державою, в якій панує мир, яка може забезпечити своїм громадянам гідне життя.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парламент,уряд,Ткачук,Кабінет Міністрів,іноземці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.